9.5 80025 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Samsonite 4Mation

  Samsonite 4Mation

  De Samsonite 4Mation collectie biedt lichtheid, bescherming en een opvallend design.

  1 artikelen
  Sorteer:
  1 artikelen
  1 / 1

  Samsonite is al ruim een eeuw actief in de bagagebranche. Het merk werd namelijk in 1910 opgericht door Jesse Shwayder onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing company. Omdat reizen destijds uitsluitend weggelegd was voor welgestelde mensen, moesten koffers aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Er werd niet bezuinigd op een goede koffer voor het vervoer van persoonlijke spullen. Shwayder ontwikkelde daarom een ijzersterke koffer die de naar Samson kreeg, naar de sterke man uit de bijbel. Uiteindelijk veranderde de merknaam in Samsonite en is het merk uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van bagage.

  4Mation koffers en tassen

  De 4Mation collectie van Samsonite is volledig afgestemd op de behoeften van iedereen die regelmatig met de auto of het openbaar vervoer reist. Deze veelzijdige serie biedt lichtheid, bescherming en flexibiliteit dankzij het duurzame materiaal. Uniek aan de 4Mation collectie is de Spinner Duffle, de eerste Samsonite duffel met vier wielen. Deze duffel biedt alle flexibiliteit en de praktische indeling van een duffel en is tegelijkertijd net zo soepel te vervoeren als een koffer met vier wielen. De Spinner Duffle is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en heeft een modieuze look. Deze look is kenmerkend voor de serie en ook terug te zien in de reistassen en rugzakken. De rugzakken zijn allemaal voorzien van een handig laptopvak en een praktische flessenhouder. Dit maakt deze backpacks uiterst geschikt voor dagelijks gebruik naar school of naar het werk. De tijdloze, fraaie look is afgewerkt met details in een contrasterende kleur. Samsonite heeft dus aan alles gedacht bij het ontwerpen van de 4Mation collectie.

  Bestel de Samsonite 4Mation collectie online

  Als marktleider op het gebied van bagage weet Samsonite als geen ander waar de reiziger naar op zoek is. Of het nu om een verre reis of de dagelijkse trip naar school of werk gaat, met een item uit de Samsonite collectie komen persoonlijke items veilig en in stijl op de plek van bestemming aan. De verfijnde look van het merk is ook terug te zien in de 4Mation collectie. Deze prachtige serie is dan ook perfect voor de zakelijke gebruiker. Bekijk de collectie en bestel een duffel, reistas of rugtas online op Travelbags.be.