9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Samsonite ColorShield

  Samsonite Colorshield

  Samsonite Colorshield biedt kleurrijke bescherming aan laptops en tablets.

  Categorieën
  7 artikelen
  Sorteer:
  7 artikelen
  1 / 1

  Samsonite werd meer dan een eeuw geleden opgericht door Jesse Shwayder. Onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing Company werden innovatieve, sterke koffers gemaakt die de bagage van reizigers optimaal beschermden. Door de jaren heen groeide het merk uit tot innovatieve marktleider in de bagagebranche. In 1966 veranderde de officiële naam in Samsonite. Ook werd de collectie enorm uitgebreid met reisartikelen, tassen en accessoires voor het dagelijks leven. Ook de Colorshield laptopsleeves zijn onderdeel van deze collectie.

  Colorshield: kleurrijke bescherming

  De Colorshield laptopsleeves van Samsonite zullen zeker opvallen! Deze tweekleurige hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Gemaakt van sterk neopreen in combinatie met polyester zijn deze sleeves zowel licht als beschermend. De hoezen worden afgesloten met een sterke rits, waardoor de laptop stevig op zijn plek blijft. Maak een keuze uit de diverse formaten en kies een hoes die optimaal past. Het is belangrijk dat een sleeve zo strak mogelijk om de laptop of tablet zit, zodat deze weinig bewegingsruimte heeft. Hierdoor is een tablet of laptop perfect beschermd tegen stof en krassen. Het soft touch tricot interieur zorgt ervoor dat het in- en uithalen van het device makkelijk en snel gaat. Dit maakt de sleeves ideaal voor dagelijks, comfortabel gebruik.

  Shop Colorshield sleeves van Samsonite online

  De Samsonite Colorshield laptopsleeves zijn verkrijgbaar bij Travelbags.be. Maak een keuze uit de vrolijke kleuren en bestel de sleeve naar keuze online bij Travelbags.be. De bestelling wordt zo snel mogelijk ingepakt en vervolgens gratis verzonden.