87857 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Samsonite Darts

  Samsonite Darts

  De koffers uit de Darts collectie bieden gemakkelijke toegang tot het interieur. Dit in combinatie met een modern design en voor een geweldige prijs.

  Samsonite is opgericht door Jesse Shwayder in 1910 en staat bekend om haar innovatie en vakmanschap. Dit is nog steeds terug te zien in de reisproducten die altijd innovatief zijn en een prachtig design hebben.

  Ontdek de Darts collectie

  De Darts serie is een baanbrekende collectie gericht op handbagage. Het doel van de collectie is gemakkelijke toegang  bieden dankzij een flexibele scharnier op het voorpaneel. Dit biedt de mogelijkheid om essentiële benodigdheden, zoals een laptop, eenvoudig op te bergen in het voorcompartiment zonder de behuizing volledig te hoeven openen. De handbagagekoffers uit de serie zijn gemaakt van 100% polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat de koffers stevig en slagvast zijn en hierdoor uitermate geschikt voor vliegreizen. De koffers uit de serie zijn allemaal voorzien van een TSA-cijferslot, zodat de douane jouw koffer kan openen met een speciale TSA sleutel. Dit maakt de koffers uit de Darts serie uitermate geschikt voor reizen naar de USA. De handvatten,  roterende wielen en de telescopische trekstang zorgen voor optimaal gebruikerscomfort. Het onderste compartiment van de koffer bevat elastische, gekruiste pakriemen, zodat bagage niet zal verschuiven. Het bovenste compartiment beschikt over een van netstof tussenschot met ritsvak. Het grote voordeel uit deze collectie is dat het voorste compartiment erg toegankelijk is, dankzij het flexibele voorpaneel. Door de doane gaan is nog nooit zo vlot gegaan!

  Shop de innovatieve collectie bij Travelbags.be

  De praktische Darts collectie van Samsonite zorgt ervoor dat je zorgeloos en stijlvol op reis kan. Kies een kleur en de reis kan beginnen! Een Samsonite Darts handbagagekoffer shop je online en wel bij Travelbags.be.