9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Samsonite Rewind

  Samsonite Rewind

  De Samsonite Rewind collectie is ideaal voor iedere reis. Deze reistassen kunnen overal mee naartoe genomen worden en hebben een robuust uiterlijk.

   

  8 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, maandag in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  8 artikelen
  1 / 1

  Het merk Samsonite heeft al meer dan een eeuw ervaring met het produceren van reisbagage. Doordat reizen aan het begin van de 20e eeuw voornamelijk voor rijke mensen was weggelegd, werden er hoge eisen gesteld aan reiskoffers. Om aan deze hoge eisen te kunnen voldoen, produceerde Samsonite sterke houten koffers die wel tegen een stootje zouden kunnen. Deze kenmerkende kwaliteit van koffers is nog steeds terug te zien in alle collecties van Samsonite. De productie van deze collecties vindt grotendeels in Europa plaats, waaronder in Belgie. Vanuit hier worden de koffers en tassen van het merk binnen en buiten Europa verspreid.

  Samsonite Rewind reistassen zijn stevig, robuust en veelzijdig

  De Rewind collectie van Samsonite varieert van kleine schoudertassen tot aan ruime duffles. De tassen passen perfect bij de reislustige, flexibele generatie. De opvallende details van de tassen geven ze een sportieve en speelse draai. De reistassen hebben een dubbel compartiment zodat inpakken eenvoudig is. Daarnaast zijn de duffles voorzien van compressieriemen die kunnen worden gebruikt om het formaat aan te passen. Het uitgebreide, sportieve kleurenpalet maakt de Samsonite Rewind collectie voor iedereen geschikt. De laptoprugzakken zijn geschikt voor wie er sportief uit wil zien op school of op het werk. Dankzij de meegeleverde regenhoes blijven de tassen droog tijdens regenachtige omstandigheden. Zo heeft Samsonite aan alles gedacht om de Rewind collectie voor iedere avonturier geschikt te maken.

  Bestel Samsonite Rewind reistassen eenvoudig en snel op Travelbags.be

  De uitgebreide Samsonite Rewind collectie is perfect voor reislustige types. Het uitgebreide assortiment wordt ieder seizoen aangevuld en vernieuwd. Hierdoor is er altijd keuze uit de nieuwste kleuren en modellen. Bestel de Samsonite Rewind reistas naar keuze eenvoudig op Travelbags.be en profiteer van gratis bezorging. Laat het avontuur maar beginnen!