Samsonite S'Cure Eco 

Deze serie past pefect in de filosofie van Samsonite om afval te verminderen omdat de serie gemaakt is van gerecycled polypropyleen. Al het polypropyleen is afkomstig uit het eigen productieproces.

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Samsonite S'cure Eco kopen?

Het merk Samsonite is opgericht door Jesse Shwayder. Samsonite is de voorloper op het gebied van innovatie en vakmanschap in de bagagesector. Dit is zeker terug te zien in de reisproducten van Samsonite. Door de jaren heen is het merk zich gaan innoveren op het gebied van gemak en materiaal. En dat zien we terug bij de S'Cure Eco collectie.

S'Cure Eco: minimaal 85% gerecycled polypropyleen

De Samsonite S'Cure Eco lijn is vervaardigd uit Flowlite, dit materiaal bestaat uit licht polypropyleen. De koffers uit deze collectie zijn voorzien van de uiterst veilige en sterke driespuntssluiting en beschikken over de sterkte die u van Samsonite koffers gewend bent. Het TSA-combinatieslot zorgt ervoor dat met een S'Cure Eco koffer ook onbezorgd naar de Verenigde Staten kan worden gereisd. De stuurstang is gemaakt van aluminium, zodat de trekstang erg licht is. Personaliseer de koffer door middel van het adreslabel aan de achterzijde. Het bijzondere aan deze collectie is, is dat deze op een ecologische wijze geproduceerd is: de S'Cure Eco collectie is gemaakt van minimaal 85% gerecycled polypropyleen. Al het polypropyleen is afkomstig van het eigen productieproces van Samsonite. Maar dat is niet alles. De buitenste kerncomponenten zijn verrijkt met gerecycled houtafval. De houtvezel geeft een op maat gemaakte look aan de draaggreep, het logo en de ID-tag.

Samsonite S'Cure Eco koffers online bij Travelbags

Ga voor een lichte en milieubewuste koffer uit de S'Cure Eco collectie van het merk Samsonite. Met deze aankoop voorkom je dat postindustrieel afval op een stortplaats belandt. Ga voor ecologisch en bestel een koffer uit de S'cure Eco collectie bij Travelbags.