9.5 80260 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Samsonite Star Wars Ultimate

  Samsonite Star Wars Ultimate

  Star Wars fans kunnen hun hart ophalen bij de Star Wars Ultimate collectie van Samsonite.

  Samsonite is dé marktleider op het gebied van bagage en weet dan ook goed in te spelen op de behoeften van de meest uiteenlopende klanten. Het veelzijdige merk werd in 1910 opgericht door Jesse Shwayder. Shwayder maakte koffers voor de welgestelde bevolking die hun spullen goed wilde beschermen tijdens het reizen. Vanaf het begin stond uitstekende kwaliteit centraal bij het merk. Door de jaren heen bleef Samsonite ontwikkelen om uiteindelijk uit te groeien tot een internationaal bekend merk. De collectie werd ook flink uitgebreid met reistassen, koffers, reisaccessoires en tassen. Hierbij speelt Samsonite telkens in op de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het is dan ook niet vreemd dat het merk een uitgebreide collectie Disney en Star Wars items heeft. De echte Star Wars fans kunnen zo iedere dag met hun favoriete filmheld op pad.

  Star Wars Ultimate koffers en tassen

  Naar school, uit logeren of op vakantie met Darth Vader of Stormtrooper? Het kan met de Star Wars Ultimate collectie van Samsonite! Deze stoere rugzakken en trolleys hebben de helden uit de bekende filmserie verwerkt in het design. Het 3D effect zorgt voor een optimale beleving van deze filmfiguren. Ga op reis met de rugzakken van Stormtrooper of een trolley met Darth Vader. De tassen bieden ultiem draagcomfort voor jonge en oudere fans van de filmreeks en ook de handbagage trolleys zijn ideaal voor op reis. Deze gave collectie is natuurlijk niet alleen voor jonge kids, Star Wars fans van alle leeftijden kunnen de items uit deze collectie shoppen.

  Bestel Star Wars Ultimate items van Samsonite online

  De Samsonite Star Wars Ultimate collectie is de perfecte reisgezel voor Star Wars fans. Bestel de tassen en koffers met de superheld naar keuze online bij Travelbags.be en ga geheel in stijl op reis. Laat de fantasie de vrije loop en reis door het heelal met een Star Wars koffer of tas. May the force be with you!