9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Samsonite Zenith

  Samsonite Zenith

  Samsonite Zenith is een volledig georganiseerde business lifestyle collectie die geschikt is voor alle weersomstandigheden.

  Sinds het ontstaan van Samsonite in 1910 heeft het merk de collectie flink uitgebreid. Het begon allemaal met de productie van uiterst sterke koffers. Door de jaren heen werd de collectie aangevuld met zowel harde als zachte koffers, functionele reistassen, accessoires en tassen. Ook startte het merk met het ontwerpen van een functionele, elegante business collectie. Onderdeel van deze business collectie is de Zenith serie. Deze robuuste serie is tegen alle weersomstandigheden bestand en daardoor ideaal voor dagelijks gebruik.

  Zenith: tijdloze all-weather tassen

  De Zenith collectie van Samsonite is uiterst geschikt voor het wisselvallige, Nederlandse klimaat. De tassen worden gemaakt van duurzaam polyester dat is voorzien van een waterafstotende coating. Neem een tas uit deze serie dus gerust mee op de fiets of in het openbaar vervoer. De schoudertassen, aktetassen, tablet tassen en rugzakken beschikken allemaal over een Smart Fit-laptopcompartiment dat zich aanpast aan het formaat van de laptop. Hierdoor blijft deze stevig op zijn plek en optimaal beschermd onderweg. Kabels kunnen tijdens het opladen van laptop of tablet in de tas blijven dankzij het innovatieve Easy-Pass systeem. Ook de smartphone en andere gadgets zijn veilig dankzij de gewatteerde Cradle Pockets. Al deze functionaliteiten zijn verwerkt in een tijdloos design. De tassen zijn afgewerkt met polyurethaan details die zorgen voor een verfijnde look. Hierdoor is ieder item uiterst geschikt om in een zakelijke omgeving te gebruiken. Neem de bailhandles en aktetassen dagelijks mee naar kantoor om zo een laptop en documenten altijd en overal bij de hand te hebben. Voor een zakelijke meeting of lunch is een tablet tas erg handig. Alle items kunnen optimaal verdeeld worden dankzij het georganiseerde interieur. Met Zenith biedt Samsonite dan ook een uitgebalanceerde collectie voor de zakelijke gebruiker.

  Bestel zakelijke Zenith tassen van Samsonite online

  De Zenith collectie is ideaal voor de zakelijke gebruiker dankzij de slimme functionaliteiten, het waterafstotende materiaal en het fraaie design. Bekijk de collectie en kies een model in een kleur naar keuze online bij Travelbags.be