9.5 81405 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Satch Sleek

  Satch Sleek schooltas

  De Satch Sleek is zo licht als een veertje en heeft een overzichtelijke vakverdeling, zodat het goed georganiseerd meenemen van je schoolspullen een fluitje van een cent is. 

  3 artikelen
  Sorteer:
  3 artikelen
  1 / 1

  Satch, het merk van Duitse afkomst weet als geen ander het ergonomische concept voor outdoor rugzakken perfect te combineren met alle goede eigenschappen van een schooltas. Een rugzak van Satch is speciaal ontwikkeld om het gewicht van de schouders te verplaatsen naar de heupen, zodat de rug zo min mogelijk wordt belast. Op deze manier is een rugzak van Satch ideaal om te gebruiken als schooltas. Satch heeft onder andere rugzakken, schooltassen, sport duffles en bijpassende gymtassen in de collectie. Een van de favoriete modellen uit de collectie van Satch is de Satch Sleek.

  Satch Sleek schooltas

  De rugzakken van Satch zijn perfect om te gebruiken als schooltas. Er zijn vier favoriete modellen, waaronder ook de Satch Sleek. Deze klassieker is enorm licht en biedt voldoende ruimte voor het overzichtelijk en goed georganiseerd meenemen van je schoolspullen. Dankzij het ergonomische concept van de rugzak en het lichtgewicht is deze rugzak moeiteloos op de rug te dragen. Ook is het frame aanpasbaar, zodat deze nog comfortabeler is tijdens het dragen. Op deze manier is het geen probleem om een volle schooltas op de rug te dragen. Zoals alle rugzakken uit de collectie van Satch, is de Sleek ook op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Voor de productie van 1 Match rugzak zijn in totaal ongeveer 19 PET flessen gebruikt. Op deze manier wordt er op een milieuvriendelijke wijze omgegaan met de schadelijke stoffen en komen ze niet in de natuur terecht.

  Satch Sleek schooltas online bestellen bij Travelbags.be

  De Satch Sleek heeft een sportief design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. De Sleek is de perfecte rugzak tijdens een dagelijkse schooldag. Liever een groter formaat? Ga dan voor de Match of Pack uit de collectie van Satch! Kies je favoriete kleur of design en bestel jouw favoriete Satch Sleek schooltas bij Travelbags.be.