Satch Sport: functioneel in gebruik

Hoe praktisch is het als alle sportbenodigdheden geordend en afgezonderd van elkaar zijn op te bergen? De Satch Sport heeft deze mogelijkheid!

Filteren
Je gekozen filters
Serie: Sport
Categorie
Materiaal

1 - 4 van 4 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Ontdek de praktische rugzakken van Satch

Het Duitse merk Satch weet als geen ander het ergonomische concept voor outdoor rugzakken perfect te combineren met de goede eigenschappen van een schooltas. Het merk staat bekend om het ergonomische concept en de milieuvriendelijke productie van de tassen. Naast schooltassen en rugzakken heeft Satch een bijpassende collectie met sport duffles en gymtassen. Met een Satch Sport duffle of gymtas kun je geordend en afgezonderd je sportspullen meenemen naar school.

Satch Sport tassen

De Sport serie uit de collectie van Satch biedt de mogelijkheid om je sportbenodigdheden geordend en afgezonderd van elkaar mee te nemen naar school. De Sport serie bestaat uit praktische sport duffles en gymtassen. De sport duffles bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je sportspullen. Het voordeel van deze praktische sporttas is de grootte en onderverdeling van vakken. Zo kun je schoenen en natte kledingstukken eenvoudig opbergen in het daarvoor bestemde opbergvak. Wil je liever een compacte sporttas? Ga dan naast een Satch schooltas voor een bijpassende gymtas in dezelfde kleur en/of design! Het voordeel van een Satch gymtas, is dat je deze moeiteloos aan je schooltas klikt. Op deze manier hoef je de gymtas niet in de hand mee te nemen. Net zoals alle rugzakken uit de collectie van Satch zijn ook de sport duffles en gymtassen uit de Satch Sport serie geproduceerd uit 100% gerecyclede PET-flessen. Op deze manier zorgt Satch ervoor dat plastic afval niet in de natuurlijk terecht komt.

Satch Sport gymtas of sport duffle online bestellen bij Travelbags.be

Neem overzichtelijk je gymspullen of sportbenodigdheden mee in een van de gymtassen of sport duffles uit de Satch Sport serie! Kies een favoriete kleur en/of print uit de collectie en neem geordend en afgezonderd je sportspullen mee.