Schooletui

Berg je spullen op in een schooletui dat gezien mag worden! Van een Eastpak etui in een neutrale kleur tot een Dakine schooletui met een te gek printje. Of je nu opzoek bent naar een etui voor een paar pennen of grote waar ook je rekenmachine in past: bij Travelbags vind jij jouw perfecte etui.

1 - 36 van 56 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Etuis in stijlvolle, hippe kleuren

Tegenwoordig is een etui voor schoolgebruik niet gewoon een etui, maar ook zeker een fashion item. De etuis mogen op dit moment zeker gezien worden en zijn daarom verkrijgbaar in basic kleuren of hippe printjes, zodat schoolbenodigdheden opbergen een feest wordt. Voor kids zijn er ook schattige pennenetuis met je favoriete Trixie dierenvriendjes te vinden.

Schooletuis: stijlvol opbergen van schrijfgerei

Schoolgaande jongeren zijn altijd op zoek naar een coole schooletui, waarin schrijfgerei gemakkelijk op te bergen is. Travelbags biedt een ruime collectie etuis, ideaal voor het opbergen van potloden, gummen, pennen en stiften. Sommige etuis bieden zelfs ruimte voor een rekenmachine. Voor meisjes die ook graag make-up spulletjes opbergen, zijn veel van onze etuis ook perfect geschikt. De etuis zijn voorzien van een stevige rits voor gemakkelijke toegang, en sommige hebben verschillende soorten openingen, zoals een rits rondom de etui, om snel bij je pennen en potloden te kunnen. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit om je schoolbenodigdheden goed te beschermen. Vaak zijn er ook bijpassende schooltassen en schooletuis met dezelfde print beschikbaar.

Pennenetuis van topmerken

Ga je voor een Dakine pennenetui, een Eastpak etui of misschien een Kipling etui? Eén ding is zeker: een schooletui van een van deze merken staat garant voor goede kwaliteit. Bij Travelbags vind je niet alleen etuis die ideaal zijn voor school, maar ook diverse pennenetuis die perfect zijn voor op het werk. Ontdek bijvoorbeeld de stijlvolle leren pennenetuis van Leonhard Heyden of Dimangini, groot en stijlvol, ideaal om te combineren met een leren laptoptas. Bovendien zijn deze etuis duurzaam en praktisch, waardoor ze een lange levensduur hebben en perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Bestel schooletuis bij Travelbags

Met de etuis van bekende merken als Kipling, Dakine en Eastpak uit onze collectie is het zeker geen probleem om een toffe schooletui te vinden. Ga bijvoorbeeld voor de Benchmark of de Oval etui van Eastpak. Een pennenetui kopen voor schoolgebruik gaat gemakkelijk bij Travelbags. Maak een keuze uit het ruime assortiment schooletuis en bestel jou favoriet vandaag nog. De bestelling zal dan zo snel mogelijk thuis bezorgd worden. Een vraag voor onze klantenservice? Aarzel niet en neem contact op per mail of telefoon. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze.