9.5 80260 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Senz Original

  Senz Original

  Een Senz Original paraplu is een ideale paraplu voor stormachtige dagen. Deze stormparaplu is klaar voor wind en regen.

  Categorieën

  Senz is een relatief jong, Nederlands merk dat werd opgericht door Gerwin Hoogendoorn. Hoogendoorn studeerde Industrieel Ontwerp en besloot in een stormachtige week waarin drie paraplu’s sneuvelden dat het tijd was voor verandering. Hij bedacht een paar slimme oplossingen en ontwierp de allereerste stormparaplu. Samen met twee vrienden maakte hij het prototype op de naaimachine van zijn oma. Een jaar later, in november 2006, werd de eerste lading met 10.000 Senz° paraplu’s op de markt gebracht. Dankzij grootse, internationale media-aandacht was de voorraad binnen negen dagen uitverkocht. Het enorme succes duurt ook na tien jaar nog voort. De Senz stormparaplu’s zijn wereldwijd bekend en erg geliefd. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met verschillende varianten op het origineel. Uiteraard is ook het originele model, de Senz Original, nog steeds verkrijgbaar.

  Senz Original: de originele stormparaplu

  De Senz Original biedt alles wat nodig is voor een stormachtige dag. Deze sterke paraplu kan namelijk gebruikt worden in weer en wind. De paraplu heeft een aerodynamische vorm waardoor deze drijft op de wind. Worstelend met een paraplu tegen de wind in lopen is er dus niet meer bij. Met een Senz Original paraplu is droog thuiskomen eenvoudiger dan ooit. Dit maakt de paraplu ideaal voor een herfstachtige dag in de stad of voor een wandeling met de hond. Ga gerust naar buiten, de paraplu kan windstoten tot 100 kilometer per uur verdragen. Maar dat is niet het enige, de Original paraplu’s zijn ook geschikt als parasol! Het doek is voorzien van een UV-beschermende laag en biedt daardoor bescherming tegen de intense stralen van de zon. Uiteraard mag het design van de paraplu ook gezien worden! De Senz paraplu’s zijn dan ook een stijlvol accessoire en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Zo is er altijd wel een paraplu die op de persoonlijke wensen aansluit.

  Shop de Senz Original paraplu online

  De Senz Original paraplu is het ultieme accessoire voor wie graag in weer en wind naar buiten gaat. Neem de paraplu mee op de fiets, naar de stad of naar het strand. Bekijk de Original collectie online bij Travelbags.be en shop een Senz paraplu naar keuze. Bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt zo snel mogelijk gratis thuisbezorgd.