9.5 85489 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Storksak

  Storksak

  Een Storksak luiertas is het perfecte accessoire voor modieuze moeders. Deze verzorgingstassen zijn functioneel en stijlvol.

  8 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, maandag in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  8 artikelen
  1 / 1

  Storksak wil alleen het beste voor moeder en kind. Daarom maakt het merk al meer dan een decennium handige luiertassen die ook nog eens ontzettend stijlvol zijn. Deze worden sinds 2003 ontwikkeld door het top-duo Melanie Marshall en Suzi Bergman. Beide vrouwen zijn zowel moeder als ontwerpster en weten daarom precies waaraan een goede luiertas moet voldoen.

  Storksak luiertas

  Het ontwerpen van de Storksak luiertassen begint bij het kennen van de klanten. Iedere tas wordt ontworpen om compleet aan de behoeften van moeders en kinderen te voldoen. Of het nu het eerste of derde kindje is, een goede luiertas blijft namelijk onmisbaar. Daarom staat functionaliteit centraal bij iedere Storksak verzorgingstas. Voor alle dagelijkse benodigdheden is dan ook een plek in de tas. Luiers, doekjes, kleren en een flesje kunnen worden opgeborgen in de verschillende vakken en de tas kan met handige bandjes worden bevestigd aan de kinderwagen. Erg praktisch, dus kunnen moeder en kind zorgeloos op pad. Uiteraard is een mooie look ook onmisbaar en hier wordt dan ook volop aandacht aan besteed. Zo kan er gekozen worden voor een leren luiertas en diverse, andere modellen. Deze worden zo ontworpen dat ze ook als ruime handtas of schoudertas kunnen worden gebruikt als het kindje uit de luiers is. Een luiertas van Storksak is dan ook een goede, tijdloze investering.

  Luiertassen van Storksak op Travelbags.be

  De luiertassen van Storksak zijn enorm geliefd bij trendy moeders die graag stijlvol op pad gaan met hun kindje. De luiertassen worden gemaakt van duurzame materialen en op eerlijke wijze geproduceerd. De binnenkant van de tassen is voorzien van een speciale coating die makkelijk te reinigen is. Deze coating is ook te vinden op het handige verschoningsmatje dat in iedere tas te vinden is. Er is dus echt aan alles gedacht bij het ontwerpen van de Storksak luiertassen. Deze prachtige verzorgingstassen zijn verkrijgbaar op Travelbags.b. Bestel een favoriete tas en ga zorgeloos naar de stad, opa en oma of de oppas.