Crossbody Dames

Op zoek naar een stijlvolle dames crossbody tas? Bekijk onze uitgebreide en nieuwste collectie crossbody tassen voor dames topmerken als Bulaggi, Cowboysbag, LouLou Essentiels en Myomy!

505 - 540 van 913 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Crossbody tas voor dames kopen?

Ben jij op zoek naar een stijlvolle crossbody tas? Bij Travelbags.be is een uitgebreide collectie crossbody tassen voor dames verkrijgbaar van verschillende topmerken! Crossbody tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten en kleuren. Het voordeel van een crossbody tas is dat deze compact is én daarnaast ook nog een leuk modeaccessoire om je outfit te upgraden! We adviseren dan ook altijd om een crossbody tas te kopen die het beste bij jezelf en je outfit past. Een crossbody tas draag je moeiteloos schuin over je lichaam, dus over de schouder en borst. Omdat het formaat vaak compact is, is het meenemen van je portemonnee, sleutels en mobiele telefoon geen enkel probleem! Ook is een crossbody tas perfect voor een avondje uit!

Ontdek de nieuwste crossbody tassen

In de uitgebreide collectie crossbody tassen is er ongetwijfeld een favoriet te vinden die het beste bij jou past! Merken als Aunts & Uncles, Cowboysbag, Eastpak en LouLou Essentiels hebben de mooiste crossbody tassen voor dames in de collectie. Van grote tot kleine modellen, er is vast een leuke crossbody tas in onze collectie te vinden! Wil je liever een grotere tas? Ga dan voor een praktische handtas, schoudertas of andere damestas. De keuze is enorm. Ook zijn crossbody tassen verkrijgbaar in verschillende materialen. Ga jij liever voor een leren crossbody tas of een crossbody tas van vegan leer of imitatieleer? Het voordeel van een leren crossbody tas, is dat je er jarenlang plezier van gaat hebben. Leer is een natuurproduct, wat naarmate de jaren des te mooier wordt! 

Crossbody tas online bestellen

Heb jij jouw nieuwe crossbody tas gevonden? Shop eenvoudig en en snel je nieuwe tas online bij Travelbags en ga stijlvol op pad met je nieuwe modeaccessoire! Veel plezier met shoppen!