9.5 83091 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  The North Face Rolling Thunder

  The North Face Rolling Thunder

  De Rolling Thunder collectie van The North Face bestaat uit functionele, stoere reistassen die voor iedere reis geschikt zijn.

  6 artikelen
  Sorteer:
  6 artikelen
  1 / 1

  ‘Never stop exploring’: Met deze slogan timmert The North Face al meer dan 50 jaar aan de weg. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk alleen bergsportartikelen verkocht, is het assortiment inmiddels uitgebreid met alles wat de outdoor-avonturier van nu nodig heeft. De avontuurlijke consument kan dan ook bij het merk terecht voor kleding, schoenen, rugzakken en reistassen. Deze items worden stuk voor stuk op duurzame wijze geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om die reden biedt The North Face 30 jaar garantie op vrijwel alle items uit de collectie. Deze garantie is ook geldig op de populaire Rolling Thunder reistassen.

  Rolling Thunder: de ideale reisgezel

  De Rolling Thunder collectie van The North Face bestaat uit praktische reistassen in allerlei formaten. Deze robuuste reistassen op wielen worden gemaakt van sterk nylon dat persoonlijke items optimale bescherming kan bieden onderweg. Verdeel persoonlijke items over de verschillende vakken om zo overzichtelijk te reizen. Draag de tas aan één van de handvatten in de hand of rol deze soepel over de straat bij een zwaardere bepakking. Door de diverse draagmogelijkheden is de Rolling Thunder duffel altijd comfortabel te vervoeren. Er kan gekozen worden voor een klein exemplaar dat als weekendtas of handbagage mag worden meegenomen bij vrijwel iedere vliegmaatschappij. Of ga voor een mid-sized koffer voor een middellange vakantie. Voor de wereldreiziger die langer dan drie weken op avontuur gaat, is er ook een zeer grote Rolling Thunder reistas verkrijgbaar. Uiteraard kunnen de duffels ook in combinatie met elkaar worden gebruikt om de sportieve look compleet te maken.

  Bestel de handige Rolling Thunder duffels online

  De Rolling Thunder duffels van The North Face zijn eenvoudig online te bestellen bij Travelbags.be. Maak een keuze uit deze functionele, kwalitatieve reistassen en bestel een Rolling Thunder van TNF online bij Travelbags.be. Er is keuze uit verschillende kleuren, waardoor er ongetwijfeld een persoonlijke favoriet te vinden is.