9.5 80222 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  The North Face Terra

  The North Face Terra

  De Terra collectie van The North Face bestaat uit comfortabele, ergonomische backpacks voor meerdaagse reizen of wandeltochten.

  Categorieën
  1 artikelen
  Sorteer:
  1 artikelen
  1 / 1

  Het Amerikaanse merk The North Face is al meer dan 50 jaar actief in de outdoorbranche. Het merk houdt zich daarin niet alleen bezig met het ontwikkelen van producten, ook is TNF actief betrokken bij allerlei expedities en ontdekkingstochten. Vanaf het begin is het motto van het merk dan ook ‘Never stop exploring’. Dit motto benadrukt de avontuurlijke kant van de collectie van het outdoormerk. Die avontuurlijke kant is goed terug te zien in de Terra collectie van The North Face. Deze collectie bestaat uit comfortabele backpacks voor de reiziger die graag de vrijheid heeft om te gaan en staan waar hij of zij wil.

  Terra backpacks van The North Face

  De Terra backpacks van The North Face zijn uiterst praktisch voor meerdaagse reizen en wandeltochten. Backpacken in verre landen als Australië of Nieuw-Zeeland? Neem dan een Terra backpack van TNF mee. Deze handige backpacks bieden voldoende ruimte aan kleding en andere benodigdheden die onmisbaar zijn bij een meerdaags avontuur. Voor een slaapzak is zelfs een apart compartiment in de tas aanwezig. Omdat de hoeveelheid bagage niet ten koste mag gaan van het draagcomfort, zijn de Terra backpacks voorzien van het Opti-Fit™ veersysteem voor optimaal draagcomfort. De schouderbanden, het rugpaneel en de verstelbare borst- en heupriem kunnen volledig op het lichaam van de gebruiker worden aangepast. Ook is er keuze uit verschillende formaten van het rugpaneel. Bij ieder product staat aangegeven voor welke lichaamslengte deze het meest geschikt is. Zo is het maken van een juiste keuze zeer eenvoudig.

  Bestel een Terra backpack van The North Face bij Travelbags.be

  Een Terra backpack van The North Face is een absolute must-have voor de actieve reiziger die van avontuur houdt. De tassen hebben een stoere look, ergonomisch design en een optimaal draagcomfort. Kies de juiste maat en maak een keuze uit de verkrijgbare kleuren. Bestel de Terra 65 backpack van The North Face online bij Travelbags.be en profiteer van snelle service en gratis verzending. Laat het avontuur beginnen!