Tumi portemonnees

Een portemonnee van Tumi is slim, stijlvol en functioneel. Deze portemonnees zijn ideaal voor de zakelijke gebruiker.

Tumi portemonnees

Tumi is een expert op het gebied van kwalitatieve, exclusieve reisproducten voor de frequente reiziger. Het Amerikaanse merk is al ruim 30 jaar actief in de bagagebranche en inmiddels uitgegroeid tot een ware autoriteit op het gebied van premium koffers, tassen, portemonnees en accessoires. Een portemonnee van Tumi is dan ook een prachtig product dat perfect aansluit bij een zakelijke outfit.

Exclusieve portemonnees voor hem en haar

De portemonnees van Tumi zijn perfect voor mannen en vrouwen die graag hun pinpas, creditcard, visitekaartjes, ID-kaart, geld en andere belangrijke pasjes georganiseerd en in stijl opbergen. De collectie van het merk bestaat uit prachtige, tijdloze, zwarte portemonnees met allerlei slimme functionalitieiten. De portefeuilles worden gemaakt van hoogwaardig, full-grain nappaleer dat erg zacht is en een fantastische uitstraling heeft. Ook worden enkele modellen gemaakt van duurzaam, ballistisch nylon. Voor extra stevigheid worden de leren portemonnees verstevigd met deze ultrasterke nylonsoort. Het design van de portemonnees is minimalistisch, strak en prachtig om te zien. Vrijwel iedere portemonnee heeft een transparant insteekvak voor een ID-kaart of rijbewijs, waardoor deze getoond kan worden zonder uit de portemonnee hoeven te worden gehaald. Persoonlijke gegevens zijn beschermd tegen uitlezen dankzij Tumi ID-Lock. Ieder design is dan ook tot in detail uitgedacht en met aandacht gemaakt. Vakmanschap en premium kwaliteit zijn daardoor gegarandeerd.

Bestel Tumi portemonnees online bij Travelbags.be

De portemonnees van Tumi hebben een exclusieve, luxe uitstraling die naadloos aansluit op de wensen van de zakelijke gebruiker. Bekijk de prachtige collectie portemonnees online op Travelbags.be en bestel een kwalitatieve portemonnee online. De bestelling wordt zo snel mogelijk ingepakt en vervolgens zo snel mogelijk gratis verzonden vanaf 20 euro. Ga voor premium kwaliteit en ongekende elegantie, kies voor een Tumi portemonnee.