9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Vaude Wizard

  Vaude Wizard

  Een Vaude Wizard rugzak is sportief, functioneel en allround. Deze moderne rugtas biedt een optimaal draagcomfort voor ieder avontuur.

  Categorieën

  Het Duitse merk Vaude is een modern familiebedrijf dat ernaar streeft om Europa’s milieuvriendelijkste outdoorleverancier te worden. Het merk is actief in drie segmenten: Mountain Sports, Bike Sports en Pack ‘n Bags. In deze drie segmenten is het bedrijf een ware expert op het gebied van lichtgewicht producten. Ieder item wordt zorgvuldig ontworpen en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de strengste milieu-eisen en goede werkomstandigheden. Uit respect voor mens en natuur is het merk continu op zoek naar nieuwe manieren om duurzaam te produceren. Hierbij is het bedrijf niet bang om grenzen te verleggen, zodat huidige en toekomstige generaties zo comfortabel en duurzaam mogelijk van de natuur kunnen genieten. En comfortabel van de natuur genieten kan zeker met een handige Wizard backpack.

  Op avontuur met een Vaude Wizard rugzak

  De Vaude Wizard rugzakken zijn perfect voor een sportief avontuur. Deze praktische rugzakken bieden voldoende opbergmogelijkheden voor allerlei benodigdheden. Trotseer bergen te voet of op de ski’s met deze comfortabele backpacks. Het ergonomische draagsysteem is compleet af te stellen op de dragen van de tas, waardoor het ook mogelijk is om onderweg de tas even door te geven aan een reisgezel. Zoek grenzen op en verleg deze zonder uitgedroogd te raken. De Wizard backpack is namelijk helemaal voorbereid op een drinksysteem. Hierdoor kan er zelfs handsfree gedronken worden tijdens een sportieve fiets-, hardloop-, of skitocht. Al deze handige functionaliteiten zijn verpakt in een modern design met een sportieve look. De Vaude Wizard tassen zijn te herkennen aan de ronde vormen en grijze details zoals riemen en ritsen. Deze details maken de sportieve look compleet.

  Bestel Vaude Wizard backpacks online

  De Vaude Wizard backpacks zijn online verkrijgbaar bij Travelbags.be, de specialist in Vaude backpacks. Kies een grote Wizard met 30 liter inhoud of ga voor een medium of kleine variant. Iedere backpack is uit te breiden, waardoor er vier liter meer inhoud kan worden gecreëerd. Kies een juist formaat en favoriete kleur en shop de perfecte Vaude rugzak bij Travelbags.be.