9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Victorinox Lexicon

  Victorinox Lexicon

  De Lexicon collectie van Victorinox bestaat uit stijlvolle, betrouwbare en kwalitatieve koffers.

  7 artikelen
  Sorteer:
  7 artikelen
  1 / 1

  Het Zwitserse merk Victorinox werd ruim 130 jaar geleden opgericht door Karl Elsener. In opdracht van het Zwitserse leger maakte hij handige, multifunctionele zakmessen. Deze messen werden gebruikt voor meerdere doeleinden, zoals het openen van blikken proviand en het in- en uit elkaar halen van het dienstwapen. De roestvrijstalen zakmessen raakten al snel bekend als ‘het Zwitserse zakmes’. Deze betrouwbare, veelzijdige tool is inmiddels ook in menig huishouden aanwezig om allerlei voorkomende problemen op te lossen. De kwaliteit, betrouwbaarheid en het minimalistische design van het mes is inmiddels ook terug te zien in koffers, tassen en andere items die het merk maakt. Een Victorinox koffer is dan ook een betrouwbare reisgezel met een elegant design.

  Stijlvol reizen met een Lexicon koffer

  Wie kiest voor een Lexicon koffer van Victorinox is verzekerd van ultieme kwaliteit en een schitterend design. Deze fantastische, hardschalige koffers zijn eenvoudig te herkennen aan de minimalistische look die perfect past in een zakelijke omgeving. Ook wat functionaliteit betreft is een Lexicon trolley geschikt voor zakenreizen. Berg een kostuum schoon op in het kledingvak, zo komt deze ongekreukt op bestemming aan. Verschijn dus helemaal verzorgd op een zakelijke meeting. Andere bagage kan verdeeld worden over de resterende vakken. Wie op zoek is naar meer flexibiliteit en nóg meer organisatiemogelijkheden kan kiezen voor de speciale, zachte variant op het originele design. Deze koffers zijn voorzien van een luxe Pack More Divider, waardoor bagage nog beter geordend kan worden. Zowel de zachte als hardschalige Lexicon koffers zijn te herkennen aan de strakke lijnen en stijlvolle look.

  Bestel een Lexicon koffer online

  De Victorinox Lexicon koffers zijn online verkrijgbaar bij Travelbags.be. Deze prachtige koffers hebben een fraai design dat perfect past in een zakelijke omgeving. In combinatie met het georganiseerde interieur is een Lexicon koffer van Victorinox dan ook een echte must-have voor de zakelijke reiziger. Bestel een exemplaar in zwart of grijs online bij Travelbags.be en ervaar het gemak van de ideale businesspartner.