Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,226 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

XD Design Cathy

Met een tas uit de Cathy collectie op de rug is niet alleen de inhoud van de tas, maar ook de drager altijd veilig. De tassen beschikken over een persoonlijk alarm met SOS-functie.

Ontdek de diefstalproof tassen van XD Design

XD Design is een bijzonder merk. De rugzakken uit deze collectie zijn namelijk diefstalproof. De ontwerper vond dat er een tas op de markt moest komen om reizigers een veiliger gevoel te geven tijdens het reizen. Met een tas op de rug hebben reizigers vaak geen overzicht en zelfs vaak niet door dat er een wildvreemde aan of zelfs in de tas zit. Wereldwijd zijn er dagelijks ongeveer 400.000 zakkenrollers actief, natuurlijk veel te veel. De ontwerper van XD Design vond dit een reden om een collectie rugzakken te ontwerpen die dit moet voorkomen. Met deze achterliggende gedachte zijn de rugzakken van XD Design ontworpen, met veel succes! Met de Cathy collectie streeft de ontwerper niet alleen naar het beschermen van de inhoud van de tas, maar ook voor het beschermen van jou.

XD Design Cathy tassen met een persoonlijk alarm

Veel mensen voelen zich onveilig op straat. Herken je het gevoel dat mensen te dicht in je buurt komen en je daarmee een onveilig gevoel geven? De Cathy collectie geeft je een steuntje in de rug om de situatie onder controle te houden. De tassen van deze collectie zijn namelijk voorzien van twee buttons, op beide schouderbanden één. Deze buttons zijn persoonlijke alarmen. één van deze buttons geeft een luid alarm om de persoon in kwestie weg te jagen. Maar wat als niemand je kan horen? Ook daar is overna gedacht bij XD Design. Het andere alarm is een zogeheten stil alarm. Deze connect met je smartphone en stuurt drie personen uit de contactenlijst een SOS bericht. Naast deze nieuwe opties beschikt de Cathy collectie ook over de anti-diefstal zoals bij de Bobby is vormgegeven.De collectie is diefstalproof door de verborgen ritsen en het snijbestendige materiaal. Dit zorgt ervoor dat het voor zakkenrollers relatief moeilijk is om binnen no time alle waardevolle spullen uit de rugzak te halen. Met een Cathy rugzak zijn niet alleen de spullen, maar ook de persoon zelf veilig.

Cathy rugzakken bij Travelbags.be

Op zoek naar een tas die je veilig laat voelen? En waarbij dieven geen kans maken? Bekijk dan de Cathy collectie online op Travelbags.be. De rugzakken van de Cathy collectie zijn te herkennen aan de minimalistische uitstraling en de bijzondere functionaliteiten. De rugzakken zijn comfortabel door het lichte gewicht en hebben ze reflecterende strepen.Snel en gratis in huis!