9.5 81471 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Trolleys Montblanc

  Montblanc trolleys

  Maak kennis met de prachtige, exclusieve en stijlvolle trolleys uit de collectie van Montblanc. Trolleys die speciaal zijn ontworpen voor de moderne reiziger.

  BUITENKANT

  Hard
  + Optimale bescherming van de inhoud
  + Goed bestand tegen vocht & water
  - Materiaal is weinig flexibel (lastig opbergen)

  Zacht
  + Vaak lichter dan harde koffers
  + Extra vakken voor o.a. tickets
  + Flexibel materiaal (makkelijker opbergen)
  - Inhoud wordt minder goed beschermd
  - Minder goed bestand tegen vocht en water
  AANTAL WIELEN

  De wielen onder uw trolley zorgen er voor dat u uw trolley niet hoeft te tillen. Bij 2 wielen kantelt u de trolley achterover om deze te vervoeren. Een trolley met 4 wielen is wendbaar en kunt u rechtop laten staan om te vervoeren, dit kan bijv. handig zijn wanneer u reist met een trein of bus, maar ook wanneer u uw rug of armen minder wilt of kunt belasten.
  HOOGTE

  Handbagage t/m 56cm: Deze trolleys zijn geschikt als handbagage.

  57 t/m 67 cm: Kleine tot middelgrote trolleys die gebruikt kunnen worden voor korte vakanties geschikt voor 10-15 kg bagage.

  68 t/m 76 cm: Middelgrote tot grote trolleys, kunnen gebruikt worden voor 1,5 - 3 weken vakantie en zijn geschikt voor 15-20 kg bagage.

  77 t/m 87 cm: Grote trolleys, voor lange reizen en meer dan 20 kg bagage.
  SLUITING

  Vaste sluiting: Een vaste sluiting, ook wel kliksluiting genoemd zijn verkrijgbaar op een aantal harde trolleys. De sluiting klemt de beide schalen vast aan elkaar, ze "klikken" vast.

  Ritssluiting: De meeste trolleys zijn voorzien van een ritssluiting. Voordeel hiervan is dat bij een harde trolley de schalen ten opzichte van elkaar kunnen bewegen, hierdoor is de trolley beter bestand tegen harde stoten.
  TYPE SLOT

  Cijferslot
  Dit is een slot waarmee u de trolley af kunt sluiten met een 3 cijferige combinatie.

  TSA (cijfer)slot
  Een TSA (cijfer)slot is verplicht voor de USA. Dit is een speciaal slot dat door de douane geopend kan worden, zonder dat ze de trolley open hoeven te breken.

  Sleutelslot
  Hierbij sluit u de trolley af met een sleutelslot.
  b>AANBEVOLEN VOOR

  Dit filter kan helpen om te bepalen hoe groot een trolley moet zijn qua volume of afmetingen

  Weekendtrip
  Voor een weekend weg tot een midweek heeft u voldoende aan een koffer tot 60 liter

  (Zomer-)vakantie
  Voor een vakantie van 2 tot 3 weken is een trolley tussen de 60 en 90 liter voldoende.

  Wereldreis
  Ga je lang op reis (meer dan drie weken) dan adviseren wij een trolley van meer dan 90 liter
  MATERIAAL

  Het materiaal bepaald in grote mate het gewicht van de trolley, daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van het materiaal.

  Harde trolleys
  Beste kwaliteit: Aluminium, Curv, Polycarbonaat en Tegris
  Lichtst: Curv, Tegris, Polycarbonaat
  Minste kwaliteit: ABS

  Zachte trolleys
  Beste kwaliteit: Polyester, Leer
  Lichtst: Nylon, Polyester
  Minste kwaliteit: PU
  Actieve filters:
  wis alle filters
  10 artikelen
  Sorteer:
  10 artikelen
  1 / 1

  Montblanc, het merk van Duitse afkomst die als geen ander weet hoe exclusiviteit en vakmanschap gecombineerd worden. Het merk bestaat sinds 1906 en is ooit bekend geworden met de duurste vulpen ooit. Inmiddels is de collectie uitgebreid met lederwaren accessoires zoals pennenzakken, notitieboekjes, maar ook bagage zoals koffers, trolleys en bijbehorende reisaccessoires.

  Montblanc trolley: exclusief en stijlvol

  De Montblanc trolley is speciaal voor de moderne reiziger die graag in stijl op pad gaat. Met een trolley uit de collectie van dit merk is dit geen probleem. De trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is er voor iedere reis een perfecte metgezel te vinden. Een korte trip? Ga dan voor een handbagage koffer. Deze biedt voldoende ruimte voor het meenemen van voldoende bagage en voldoen daarnaast aan de juiste afmetingen. Liever een grotere koffer die meegenomen kan worden voor een langere reis? Voor ieder type reis is er een perfect metgezel te vinden! De #MY4810 is een van de favoriete series van Montblanc. Afgewerkt tot in detail en perfect voor reizigers die zakelijk reizen willen combineren met stijl. De hoogwaardige kwaliteit, het vakmanschap en de premium uitstraling zijn herkenbaar bij het ontwerp van de koffers, trolleys en accessoires.

  Bestel Montblanc trolleys online bij Travelbags.be

  Ga voor exclusiviteit en ervaar de uitmuntende kwaliteit van de Montblanc trolleys. In stijl op reis gaan is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bestel naast een stijlvolle Montblanc trolley een bijpassende reisaccessoire uit de collectie online bij Travelbags.be.