Koffers bedrukken

Door het bedrukken van koffers met logo of naam, kun je je bedrijf op een professionele manier promoten. Dit is een effectieve manier om je bedrijf te laten opvallen bij je klanten, zelfs als je medewerkers op reis zijn.

Koffers en reistassen personaliseren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bedrukken van koffers? Bij Travelbags ben je aan het juiste adres! Wij helpen je graag persoonlijk met het uitzoeken, samenstellen en ontwerpen van jouw bedrukte koffer. Ga je voor een koffer met je eigen logo of een koffer met een door jou gekozen tekst? Wil jij een harde of een zachte koffer bedrukken? Er zijn verschillende opties om een koffer te voorzien van tekst zoals: borduren, bedrukken, maar ook domingstickers.

Koffers met logo

Het bedrukken van koffers met een logo kent verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling, waarbij jouw organisatie direct herkenbaar is. Daarnaast is het een effectieve manier om je merkbekendheid te vergroten, aangezien de koffer met het logo van jouw organisatie als een mobiel reclamebord fungeert tijdens het reizen. Ook maakt een personaliseerde koffer het gemakkelijker om jouw koffer te herkennen op de bagageband.

Onze adviseurs helpen je graag in het maken van een keuze die het best bij je past.
Ook is het mogelijk om in plaats van koffers bijvoorbeeld reistassen te laten bedrukken. Past een koffer niet helemaal bij jouw wensen? Dan is het bedrukken of borduren van reistassen ook zeker een goede optie! Wat je ook wilt, wij helpen je graag bij het adviseren.

Waarom kiezen voor Travelbags?

  ✅ Uitgebreid assortiment met keuze uit meer dan 120 topmerken!

  ✅ Keuze uit verschillende prijscategorieën

  ✅ Product of Travelbags cadeaukaart op maat

  ✅ Personalisatie (bedrukking, borduren, graveren of domingstickering)

  ✅ Jaren ervaring in personaliseren

  ✅ Snelle levering in Nederland en België

  ✅ Uniek om te geven én te krijgen

  ✅ Geschikt als sinterklaas-, kerst-, eindejaars- of relatiegeschenk