Affenzahn schooltassen

Op zoek naar de beste schooltassen voor jouw kind? De schooltassen van Affenzahn zijn niet alleen handig maar zien er ook nog eens supertof uit! Deze dierenvrienden maken de schooldagen nóg leuker en hebben genoeg ruimte om de dagelijkse benodigdheden in mee te nemen. Bekijk alle Affenzahn schooltassen bij Travelbags!

1 - 26 van 26 artikelen

Aanbevolen

De dierenvrienden van Affenzahn

Bij Affenzahn vind je een uitgebreide collectie aan vrolijke dierenvrienden die overal mee naartoe kunnen. De collectie omvat schattige beestjes en stoere dieren die de beste vriend van elk kind worden. De stevige tassen zijn voorzien van kleine details waarbij verschillende stoffen worden gebruikt om de tassen een extra bijzondere uitstraling te geven. Bij Affenzahn hechten ze ook veel waarde aan duurzaamheid, daarom worden de producten geproduceerd met stoffen die voor 50% uit gerecyclede PET-flessen bestaan.

De perfecte schooltassen

Het brede aanbod van Affenzahn bevat schooltassen om schooldagen van elk kind nóg leuker te maken! De schooltassen van Affenzahn bieden genoeg ruimte om een lunchbox, drinkfles en wat extra’s in mee te nemen. Deze kindvriendelijke schooltassen zijn handig, dragen comfortabel en zijn verdeeld in handige vakken. Bekijk de Affenzahn schooltassen collectie en ga voor de favoriet van jouw kleintje!