Car-Bags Reistassen

Naast op maat gemaakte reistassen voor in de kofferbak van jouw auto, heeft Car-Bags ook losse reistassen in collectie. Deze reistassen hebben gemiddelde formaten, zodat ze vrijwel in elke kofferbak van de auto passen. Car-Bags heeft reistassen met wielen en reistassen zonder wielen in de collectie. Ontdek de collectie en jouw autovakantie kan beginnen! 

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Car-Bags
Geschikt voor aantal kg
2 of 4 wielen
Draagbaar als rugzak
Prijs
Kleur
Materiaal

1 - 36 van 647 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Car-Bags reistas kopen? 

Car-bags staat bekend om hun op maat gemaakte reistassen voor elke autotype! Op deze manier kun je de kofferbak van jouw auto optimaal benutten en voorkom je stress tijdens het inpakken. Naast de veelzijdige collectie autotassen, hebben zij ook losse reistassen in de collectie. De Car-Bags reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Wel hebben zij rekening gehouden met de standaard en meest bruikbare formaten voor in de kofferbak. De reistassen zijn verkrijgbaar met en zonder wielen. De reistassen met wielen, ook wel trolley genoemd, zijn ideaal wanneer je zware bagage wil meenemen. Een trolley sleep je makkelijk achter je aan. Een reistas zonder wielen draag je makkelijk in de hand en is ideaal om te gebruiken voor de lichtere spullen. 

Trolleys en reistassen van Car-Bags

Wanneer er geen geschikte set beschikaar is voor jouw autotype of wanneer je liever zelf een set wil samenstellen, kan dat met de reistassen van Car-Bags! De reistassen zijn praktisch in gebruik, licht in gewicht en zijn ideaal om mee te nemen tijdens de autovakantie. Deze reistassen worden niet specifiek voor een autotype gemaakt, maar zijn universeel en daarom dus bruikbaar in voor veel verschillende autotypes! De reistassen kun je dan op veel verschillende manieren in de kofferbak van je auto plaatsen, maar wij adviseren je wel om de tassen in de lengterichting van de auto te plaatsen. Ook kun je het beste de trolleys onderop plaatsen, zodat je de lichtere en kleinere tassen daar bovenop kan leggen. Niets is fijner om op vakantie te gaan met praktische reistassen. De reistassen van Car-Bags zijn de ideale uitkomst.

Car-Bags reistassen online bestellen bij Travelbags.be

Wanneer je op zoek bent naar praktische, veelzijdige en lichtgewicht reistassen, dan heeft Car-Bags ongetwijfeld een passend model in de collectie. Ontdek de veelzijdige collectie reistassen van Car-Bags online bij Travelbags.be en jouw autovakantie kan beginnen! Keuze gemaakt? Dan bezorgen wij jouw nieuwe reistas de eerstvolgende werkdag bij je thuis! Ga goed georganiseerd op vakantie met de auto én de reistassen van Car-Bags!