Micmacbags Portemonnees

De collectie portemonnees van Micmacbags is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De items zijn gemaakt van stevig onbewerkt leer en zijn geïnspireerd op verschillende landen en culturen. Bekijk de collectie portemonnees van Micmacbags bij Travelbags!

1 - 14 van 14 artikelen

Aanbevolen

De inspiratie van Micmacbags

Elke Micmacbags collectie heeft een eigen verhaal dat zich heeft laten inspireren door landen en culturen. De hele portemonnee, van begin tot eind, staat in het teken van dit verhaal wat terug te zien is in de collectie. Zo heeft elke collectie een andere bijzondere naam dat past bij het ontwerp van de tassen.

Een Micmacbags portemonnee

In de collectie van Micmacbags vind je een uitgebreid assortiment aan stevige onbewerkte leren portemonnees. Wat de portemonnees allemaal gemeen hebben is dat ze handig zijn in gebruik en gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Zo heb je genoeg ruimte om al je favoriete pasjes en cash mee te nemen. Of je nou voorkeur hebt voor een grote portemonnee of liever gaat voor een kleine; Micmacbags heeft het allemaal. De portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Door middel van een rits is een Micmacbags portemonnee goed af te sluiten zodat je niet bang hoeft te zijn dat je iets verliest.

Verantwoord produceren

Micmacbags gelooft dat goede producten alleen onder de juiste arbeidsomstandigheden ontstaan. Daarom hebben ze in Kolkata, India een eigen fabriek om het verantwoord produceren goed in de gaten te houden en zijn alle fabrieken gecertificeerd of geauditeerd. Alles omdat zij verantwoord produceren zo belangrijk vinden.