9.5 81471 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Trolleys Playmarket

  Playmarket trolleys

  Innovatief, lichtgewicht en met aandacht ontworpen: dat zijn de trolleys van het merk Playmarket. Boodschappen doen is met een trolley van dit merk zeer eenvoudig.

  AANTAL WIELEN

  De wielen onder uw trolley zorgen er voor dat u uw trolley niet hoeft te tillen. Bij 2 wielen kantelt u de trolley achterover om deze te vervoeren. Een trolley met 4 wielen is wendbaar en kunt u rechtop laten staan om te vervoeren, dit kan bijv. handig zijn wanneer u reist met een trein of bus, maar ook wanneer u uw rug of armen minder wilt of kunt belasten.
  INHOUD

  0 - 30 liter
  Geschikt als handbagage of voor een korte trip

  31 - 60 liter
  Geschikt voor een weekend weg tot een midweek

  61 - 90 liter
  Geschikt voor een vakantie van 1-2 weken

  91 - 120 liter
  Geschikt voor een vakantie van 2-3 weken

  120 liter
  Geschikt voor een rond- of wereldreis (> 3 weken)
  GEWICHT

  Hoe lichter uw bagage, des te meer u mee kunt nemen. Let altijd goed op het maximaal toegestane gewicht dat u mee mag nemen tijdens het vliegen om bijbetalen voor uw bagage te voorkomen.

  Wij spreken van lichtgewicht als de handbagage trolley uit een serie minder dan 2,5 kg weegt.
  MATERIAAL

  Het materiaal bepaald in grote mate het gewicht van de trolley, daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van het materiaal.

  Harde trolleys
  Beste kwaliteit: Aluminium, Curv, Polycarbonaat en Tegris
  Lichtst: Curv, Tegris, Polycarbonaat
  Minste kwaliteit: ABS

  Zachte trolleys
  Beste kwaliteit: Polyester, Leer
  Lichtst: Nylon, Polyester
  Minste kwaliteit: PU
  Actieve filters:
  wis alle filters
  11 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  11 artikelen
  1 / 1

  De trolleys van Playmarket zijn een must-have voor mannen en vrouwen die het leven graag eenvoudig houden. Ieder product wordt dan ook ontworpen met het doel om het dagelijkse leven een stukje makkelijker te maken. En dat doet het merk goed! De trolleys zijn inmiddels zeer populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn namelijk erg gebruiksvriendelijk en comfortabel. In tegenstelling tot andere boodschappentrolleys hebben de Playmarket trolleys vier wielen die zorgen voor een optimale balans. Daardoor zullen de trolleys niet omvallen als ze worden losgelaten. Aan werkelijk alles heeft het merk gedacht bij het ontwerpproces. Daarom heeft iedere trolley een apart koelvak voor producten die in de diepvries of koelkast moeten. Zo blijven vlees en diepvriesgroente koel tot ze thuis in de diepvries worden gestopt. Deze en andere details laten maar al te goed zien hoe zorgvuldig de Playmarket trolleys worden ontworpen.

  Kleurrijke boodschappentrolleys

  De boodschappentrolleys van Playmarket vallen goed op in de supermarkt! Er is namelijk keuze uit verschillende kleuren. Variatie ten top, want er kan gekozen uit zwart, bruin en andere neutrale kleuren of rood, paars en blauw. Natuurlijk is niet alleen het exterieur belangrijk bij een trolley. Daarom zijn de boodschappentrolleys van Playmarket ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. De handvatten en wielen zorgen ervoor dat de trolleys optimaal te vervoeren zijn. Ook is het interieur uit de tas te halen, zodat deze gewassen kan worden. Dit is erg handig voor het geval een fles saus of shampoo onverhoopt een keer lekt. Klap de trolley na gebruik in en berg deze compact op in de auto of kast.

  Shop Playmarket trolleys online

  De trolleycollectie van Playmarket bestaat uit verschillende trolleys uit de populaire Go Up serie. Kies een favoriete kleur en bestel deze eenvoudig online op Travelbags.be.