BURKELY schooltassen

BURKELY schooltassen zijn stijlvol en sterk. De praktische tassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de nieuwste BURKELY schooltassen

BURKELY maakt prachtige, leren schooltassen van de hoogste kwaliteit. Het Nederlandse merk werd in 1988 opgericht door moederbedrijf Horsten Lederwaren. Horsten Lederwaren heeft al jarenlange ervaring op het gebied van leerbewerking. Deze expertise wordt dan ook volop ingezet door de nieuwste generaties van de familie. Inmiddels is de productie wel verhuisd van Nederland naar India. De kwaliteit is echter onveranderd gebleven.

Schooltassen van BURKELY

De collectie schooltassen van BURKELY bestaat uit stijlvolle, leren schoudertassen. Deze worden gemaakt van leersoorten van de beste kwaliteit. Dit leer wordt zorgvuldig gelooid en bewerkt, totdat het soepel genoeg is voor het maken van fraaie tassen. Dankzij de duurzaamheid van dit geliefde materiaal gaan de schooltassen van BURKELY erg lang mee. Leer is een natuurproduct dat door veelvuldig gebruik steeds meer gaat 'leven'. Daardoor zal de tas steeds mooier worden naarmate de tijd verstrijkt. Het is dan ook niet voor niets dat de schooltassen zo populair zijn bij mensen van allerlei leeftijden. De vintage uitstraling die zo kenmerkend is voor het merk valt zeer in de smaak bij gebruikers van de tassen. Andere pluspunten zijn het verstevigde laptopvak, de diverse draagmogelijkheden en de vele vakken. Al deze aspecten maken de Burkely schooltassen perfect voor jonge meiden die graag een sterke, stijlvolle tas mee willen nemen naar school. De tassen hebben een tijdloze uitstraling en kunnen dan ook prima worden gebruikt voor een dag in de stad of naar het werk.

Shop BURKELY schooltassen online

De schooltassen van BURKELY zijn online verkrijgbaar op Travelbags.be. Travelbags.be is de online specialist in koffers, tassen en schooltassen. Van stoere rugzak tot stijlvolle schoudertas, het is allemaal te vinden in de schooltassen collectie. Er is dan ook voor iedere scholier, jong en oud, een schooltas te vinden die naadloos aansluit op de persoonlijke behoeften. Shop daarom vandaag nog een schooltas online op Travelbags.be.