BURKELY Vintage

De veelzijdige Vintage collectie van BURKELY bestaat uit prachtige, robuuste tassen in allerlei soorten en maten. Deze collectie is een lust voor het oog!

BURKELY Vintage: De populairste serie van BURKELY

BURKELY maakt schitterende lederwaren van uitstekende kwaliteit. Het Nederlandse merk werd in 1988 opgericht als dochteronderneming van Horsten Lederwaren. Hoewel de productie van de tassen en portemonnees destijds in Nederland plaatsvond, werd deze in 1993 verplaatst naar het Verre Oosten. Sindsdien wordt ieder item in gecertificeerde fabrieken in India met de hand gemaakt. Hierdoor is geen enkeleBURKELY tas precies hetzelfde. Wel zijn er overeenkomsten qua uitstraling te zien bij verschillende modellen. Deze items worden door het merk gebundeld in een serie. Eén van de meest populaire series is de Vintage collectie.

BURKELY Vintage: Robuuste, tijdloze tassen

De BURKELY Vintage collectie bestaat uit een grote variatie aan tassen voor heren en dames. ieder item wordt met de hand gemaakt van Split Hunter leer. Deze speciale leersoort is stugger dan andere leersoorten. De Vintage tassen zien er dan ook robuust uit. Heren die op zoek zijn naar een stoere, tijdloze aktetas of laptoptas zijn bij BURKELY aan het juiste adres. Het merk biedt namelijk diverse Vintage modellen met een prachtige uitstraling, strakke lijnen en stoere details zoals gespen en ritsen. Voor dames die graag werk en privé combineren biedt deze serie multifunctionele shoppers met een laptopvak. Ga zo altijd in stijl naar het werk en na werktijd even de stad in met vriendinnen. Uiteraard zijn er ook prachtige shoppers en handtassen verkrijgbaar voor dagelijkse activiteiten. Voor alle Vintage tassen geldt dat persoonlijke en zakelijke items georganiseerd kunnen worden opgeborgen. Gebruik de Vintage tassen van BURKELY dus gerust elke dag, daardoor zullen ze alleen maar mooier worden.

Bestel BURKELY Vintage tassen online

De BURKELY Vintage collectie is online verkrijgbaar bij Travelbags. Bekijk de collectie en shop een favoriet model tas in een prachtige kleur zoals zwart, taupe, bruin of cognac online. Bestellen is eenvoudig en de tas naar keuze wordt gratis thuisbezorgd.