Burkely handtassen

Met een handtas van Burkely til jij jouw outfit naar een hoog niveau! De lederen handtassen maken jouw look extra classy en zorgen voor een luxueuze uitstraling. Maak een keuze uit het handtassen assortiment van Burkely!

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

De veelzijdigheid van Burkely

Burkely heeft een breed assortiment in handtassen. Er is keuze uit verschillende kleuren, zoals: beige, cognac en zwart. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat je tas past bij je outfit van de dag. Ook zijn er verschillende modellen met een vintage-look zodat jij er in stijl bijloopt!

Zet een filter op het tas formaat wat ervoor zorgt dat je gericht op zoek kan naar ideale tassen grootte. Wil je een klein formaat waarin je alleen jouw belangrijkste items kan meenemen? Of wil je een grote tas met genoeg opberg mogelijkheden? Burkely heeft dé ideale tas voor jou!

Burkely heeft oog voor mens en natuur

Burkely is een Nederlands merk die haar tassen produceert in India. Dit wordt gedaan met aandacht voor natuur en mens. Zo wordt er restleer gebruikt als materiaal voor de tassen, hierdoor gaat Burkely verspilling tegen. Burkely gaat meerdere keren per jaar zelf naar de fabrieken toe die BSCI gecertificeerd zijn (Business Social Compliance Initiative, arbeidsomstandigheden waarborgen). Elke tas wordt handgemaakt. Doordat leer een natuur product is, heeft elke tas een uniek uiterlijk. Als officiële Burkely dealer hanteert Travelbags 2 jaar fabrieksgarantie.

Heb je jouw nieuwe tas niet kunnen vinden? Bekijk dan alle handtassen die op de Travelbags website staan. Liever kijken naar andere Burkely tassen? Travelbags heeft meer tassen in het assortiment van het tijdloze, elegante merk.