Reisaccessoires

Bij Travelbags vind je een enorm aanbod reisaccessoires: reisartikelen die ideaal zijn tijdens je vliegreis of tijdens je vakantie, citytrip of zakenreis. Hierbij kun je denken bijvoorbeeld een slaapmasker of nekkussen om zo comfortabel mogelijk je vliegreis door te komen, een slaapzak voor een goede nachtrust tijdens jouw avontuur of een toilettas of beautycase om geordend al je je toiletspullen mee te kunnen nemen.

Naast reisaccessoires vind je bij Travelbags ook allerlei andere accessoires en reisbenodigdheden. Bijvoorbeeld een waterfles die je kunt gebruiken in je nieuwe aangeschafte rugzak met waterflesvak, of een paraplu om de regen te trotseren als je wandelend onderweg bent. Bekijk voor het volledige aanbod de accessoires pagina.

Bekijk de populairste categorieën

En shop jouw favoriete (reis)accessoire!

Welke reisaccessoires of andere reisartikelen heb ik nodig?

Sommige reisaccessoires zorgen voor meer gemak en comfort, waar andere reisaccessoires bijna noodzakelijk te noemen zijn. Als je wilt slapen in het vliegtuig, dan is een nekkussen een slaapmasker zeker eigenlijk wel noodzakelijk. Je wilt tenslotte wel graag uitgerust op je bestemming aankomen!

Er zijn ook reisbenodigdheden die niet noodzakelijk zijn, maar die je reis wel aangenamer maken. Denk aan bijvoorbeeld een paspoorthoesje, een toilettas of een beautycase.

Er zijn ook veel kofferaccessoires bij Travelbags te vinden. Zo kan een kofferhoes handig zijn voor als je een ruimbagage koffer hebt in een neutrale kleur; je kunt je koffer dan veel eenvoudiger herkennen als deze van de bagageband afrolt. Ook een (TSA) kofferslot is ideaal en zelfs verplicht bij reizen naar Amerika.

Op zoek naar een overzicht van alle reisaccessoires, koffer accessoires en overige accessoires? Bekijk dan het overzicht onderaan deze pagina.