Handbagage koffers

Ben je op zoek naar een handbagage koffer die mee mag in het vliegtuig? Bij Travelbags.be is een grote collectie handbagage koffers verkrijgbaar die voldoen aan het maximale formaat. Bekijk het aanbod aan harde en zachte handbagage koffers.

1 - 36 van 717 artikelen

Aanbevolen
Samsonite Essens Spinner 55 radiant yellow
+ Gratis thnx label
+ Gratis thnx label
LICHTGEWICHT
LICHTGEWICHT
+ Gratis thnx label
LICHTGEWICHT
+ Gratis thnx label

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Eastpak
89,00129,95
+ Gratis thnx label
LICHTGEWICHT
+ Gratis thnx label
+ Gratis thnx label
+ Gratis thnx label

Goedkope handbagage koffers

IATA staat voor International Air Transport Association. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de wet- en regelgeving voor luchtvaartmaatschappijen. De maximale afmetingen van handbagage koffers zijn vastgesteld op 55 x 35 x 20 centimeter. Dit is inclusief alle uitstekende delen zoals wielen, handvatten, zijvakken. Bij Travelbags vind je een uitgebreide collectie handbagage koffers. Er zit ongetwijfeld een handbagage koffer in de collectie die het beste bij je past. Ben je op zoek naar een koffer voor ruimbagage. Neem dan ook een kijkje in onze uitgebreide collectie zachte koffers en harde koffers.

Welk formaat handbagage koffer?

Het toegestane formaat en gewicht van handbagage koffers wisselt per luchtvaartmaatschappij. Low cost maatschappijen hanteren vaak strengere regels, om zo ruimte en gewicht te besparen. Check daarom altijd eerst de regels van de maatschappij waarmee je reist, alvorens een handbagage koffer te kopen. Het is dus niet alleen het formaat, maar ook het gewicht waarnaar gekeken wordt. Voorheen mocht je vaak meer dan 10 kilo meenemen als handbagage, tegenwoordig is het maximale gewicht veelal ruim beneden de 10 kilo. Merken als CarryOn, Samsonite en Travelite hebben een uitgebreide collectie handbagage koffers. 

Richtlijnen handbagage koffers bekende luchtvaartmaatschappijen

Om nooit voor verrassingen te komen staan, raden wij zeker aan om ook op de website van de maatschappij waarmee je vliegt de formaten en het gewicht te controleren. Daarna kun je eenvoudig aan de linkerkant uw selectie maken op formaat en gewicht, maar ook bijvoorbeeld op merk, materiaal en kleur. Het aanbod is zeer uitgebreid en elk product is voorzien van specificaties en een goede omschrijving. Mocht je vragen hebben over een specifiek product of wil je meer informatie over handbagage koffers, kijk op onze koffer advies pagina of neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!