Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.888,739 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Pasjeshouder, beveilig jouw betaalpassen

Bij Travelbags.nl vind je een uitgebreid assortiment Pasjeshouders. Ideaal voor het veilig opbergen van je betaalpassen, creditcards en spaarkaarten

256 artikelen
Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Secrid Miniwallet Portemonnee yard black
Nieuwe collectie
Secrid Miniwallet Portemonnee black leather
Secrid Miniwallet Portemonnee metallic moro
Secrid Miniwallet Wallet matte black & red
Secrid Slimwallet Portemonnee vintage cognac
Nieuwe collectie
Secrid Cardprotector Kaarthouder powder moss
Nieuwe collectie
Secrid Slimwallet Portemonnee yard black
Nieuwe collectie
Secrid Miniwallet Portemonnee vintage blue
Secrid Cardprotector Kaarthouder powder nightblue
Nieuwe collectie
Secrid Miniwallet Portemonnee matte black

Pasjeshouders; compact en praktisch

Het contante geld lijkt steeds minder populair te zijn. Niet allen bij winkeliers, maar ook de consument kiest steeds vaker voor betalen met een pinpas, creditcard of andere betaalpas. De Pasjeshouders spelen hier goed op in. Niet alleen omdat ze heel erg handig zijn, maar ook omdat ze de betaalpassen beschermen tegen onrechtmatig gebruik zoals skimmen door een RFID schild. Onze pashouders van zowel,  Secrid , Exentri  als Walter Wallet  beschermen jouw betaalpassen hier tegen. De pasjeshouders zijn op dit moment erg populair. Met name het Nederlandse Secrid heeft een uitgebreide collectie, waar de de Secrid Miniwallet  het meest populair is, en verkrijgbaar in veel keurvarianten. Heb je liever een pasjeshouder waar je veel passen in kwijt kunt, dan is misschien Exentri Leather  een goede keus.

Welke pasjeshouder kan ik het beste kopen?

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Pasjeshouders zijn te verkrijgen in verschillende prijsklasses en materialen. Welke je ook kiest, alle pasjeshouders in ons assortiment beschermen jouw betaalpassen en creditcards tegen skimmen. Ook de kwaliteit van onze pashouders zijn allemaal goed. Wat belangrijk is voor je keus is met name de hoeveelheid pasjes die je kwijt kunt in de kaarthouder. Dit wordt duidelijk bij ieder product vermeld, dus kijk hier goed naar. Daarnaast is materiaal wellicht belangrijk voor je. De meeste pasjeshouders zijn gemaakt van leer, of leer in combinatie met aluminium. De goedkoopste pasjeshouders diw wij verkopen zijn gemaakt van kunstof.

Bescherming van je betaalpassen;

Alle (betaal) passen zijn netjes geordend, je hoeft nooit meer te zoeken in je portemonnee. Het voorkomt dat je pasjes beschadigen of krom buigen. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de pasjeshouder minder geschikt of sommige zelfs helemaal niet geschikt zijn voor kleingeld of papiergeld. Heb je nog vragen over een van onze pasjeshouders? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder.