Sleuteletuis

Een sleuteletui, ook wel sleuteltasje of sleutelmapje genoemd, is een praktisch en kleine etui waar je makkelijk en beschermd je sleutels in op kan bergen. In onze collectie zijn sleuteletuis verkrijgbaar van onder andere Castelijn & Beerens, dR Amsterdam en Mywalit. 

1 - 28 van 28 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Sleuteletui kopen? 

Niets is prettiger om je sleutels goed georganiseerd en beschermd mee te nemen.  Een sleuteletui is hiervoor de perfecte oplossing! Maar wat is een sleuteletui? Een sleuteletui zorgt ervoor dat je geen rammelende sleutels bij je draagt. De sleutels berg je namelijk eenvoudig  en veilig op in de daarvoor bestemde sleuteletui. Ook voorkom je hiermee krassen op andere producten en raak je je sleutels minder snel kwijt.  

Organiseer je sleutels met een sleuteletui

Sleuteletuis zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en materialen. Merken als Castelijn en Beerens, dR Amsterdam en Mywalit hebben een uitgebreide collectie sleuteletuis. Zo is er voor iedereen een passend exemplaar te vinden waar je jouw sleutels eenvoudig in op kan bergen. Of je nu op zoek bent naar een leren sleuteletui, een zakelijke sleuteletui of een sleuteletui in een opvallende kleur: je vind het ongetwijeld in de collectie! Tegenwoordig zijn ook veel sleuteletuis voorzien van kleine, extra opbergvakken zodat je de sleuletui ook kan gebruiken als een kleine portemonnee. Een multifunctioneel onmisbaar accessoire dus! Wil je liever geen etui om je sleutels te bewaren, maar organiseer je deze wel liever? Ga dan voor een Orbitkey! Deze biedt de mogelijkheid om alleen je sleutels te organiseren!

Sleuteletuis online bestellen

Wil jij je sleutels en geld makkelijk, veilig en goed geordend meenemen? Ga dan voor een multifunctionele en stijlvolle sleuteletui. Bestel dan eenvoudig en snel online bij Travelbags.be en profiteer van een snelle levering!