Koeltassen & Koelboxen

Genieten van een welverdiende picknick na een wandeling of van een gekoeld drankje op het strand: met de koeltassen en koelboxen uit ons assortiment weet je zeker dat je kunt genieten van koel, vers én lekker eten of drinken. Shop het aanbod koeltassen online bij Travelbags.

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Koeltas kopen?

Een koeltas is dé perfecte tas wanneer je tijdens een warme zomerdag of heerlijke mediterrane vakantie van gekoeld eten en drinken wilt genieten. Dankzij de sterk isolerende stof zorgen de koeltassen uit ons assortiment voor een uitstekende koelprestatie tot wel een dag. De koeltassen zijn in verschillende modellen en formaten beschikbaar zodat er voor elke wens een tas is. Ook is het mogelijk om alle tassen om te toveren als koeltas, door handige kleine koeltasjes en koelboxen mee te nemen in jouw favoriete tas.

Gebruik koeltas

Koeltassen zijn er in verschillende soorten en maten en worden voor verschillende gelegenheden gebruikt. Zo wordt een koeltas veel gebruikt boodschappen mee te doen, zodat het gekoelde en eventueel bevroren voedsel op temperatuur blijft tot bij thuiskomst. Ga je een dag wandelen in de natuur en wil je er zeker van zijn dat je kunt genieten van vers fruit of gekoeld drinken tijdens een welverdiende picknick? Ook dan is de koeltas het perfecte item om mee te nemen. Wil jij je handen vrij houden? Neem dan de koel rugtas mee i.p.v. een shopper. Geniet je van een welverdiende vakantie onder de mediterraanse zon? Neem de koeltas mee tijdens het kamperen of een dagje strand, zodat er altijd toegang is tot gekoeld drinken.