De vrolijkste kinderrugzakken!

Een kinderrugzak is voor een kind handig om dagelijks mee te nemen naar school of om de pyjama in op te bergen voor een logeerpartij met vriendjes. De lunchtrommel, favoriete knuffel en alle andere speeltjes zijn er makkelijk in op te bergen.

1 - 36 van 269 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Praktisch en mooi: een kinderrugzak!

Een kinderrugzak moet voor kinderen helemaal niet alleen praktisch zijn. Ze willen vaak een leuk, grappig en fel model. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rugzak in de vorm van een dier of een print van een van die spannende Disney films? Je kan het zo gek niet bedenken of het favoriete dier van je kind hebben wij op Travelbags.be. Zo gaat je zoon of dochter apetrots de deur uit om te pronken met de nieuwe rugtas.

Leuke rugzak: kind blij!

Een eerste rugzak is voor ieder kind heel speciaal. En ze weten vaak zelf heel goed wat ze wel en niet leuk vinden. Daarom is het een goed idee om samen met jekind eens te kijken naar de vele rugzakken voor kinderen op Travelbags.be. Zo kunnen ze zelf hun nieuwe lievelings kinder rugzak uitkiezen. In onze online shop bieden wij rugzakken van diverse merken aan die een speciale kindercollectie hebben. Denk bijvoorbeeld aan de kinderrugzakken van Zebra Trends. De kinderrugzakken zijn zo ontworpen dat ze ook voor de allerkleinsten comfortabel te dragen zijn. De schouderbanden zijn voorzien van een anti-sliplaag zodat ze er zelfs mee over het schoolplein kunnen rennen.

Online een kinderrugzak kopen?

Bij Travelbags.be vind je altijd de leukste en vrolijkste kinderrugzak voor peuters of kleuters. Maar welk formaat kinderrugzak heb je nodig? En welke merken zijn interessant? Op onze schooltassen advies pagina geven wij uitgebreid advies voor het vinden van de juiste schooltas voor peuters, kleuters én alle scholieren op de basisschool en middelbare school. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste schooltas koopt voor je zoon of dochter. En heb je binnenkort een kinderfeestje, communie of afzwemdag? Een kinderrugzak is dan een ideaal cadeau! Kies in ieder geval een kinderrugzak voor je zoon of dochter die groot genoeg is voor de dagelijkse schoolspullen én kies voor een vrolijk exemplaar. Zo weet je zeker dat je zoon of dochter met veel plezier naar school gaat. Veel plezier met shoppen!