Creditcardhouders

Op zoek naar een creditcardhouder of pasjeshouder? In onze veelzijdige collectie creditcardhouders is er ongetwijfeld een favoriet te vinden! In een creditcardhouder berg je al je pasjes eenvoudig op. Enkele creditcardhouders bieden ook extra ruimte voor het meenemen van briefgeld.

1 - 36 van 262 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Personaliseren
Personaliseren

Creditcardhouder of pasjeshouder kopen? 

Een portemonnee wordt steeds minder populair. Een creditcardhouder is de perfecte oplossing voor het organiseren en veilig opbergen van al je pasjes. Vooral wanneer je geen muntgeld (en briefgeld) meer op zak hebt, is een creditcardhouder ideaal. Een creditcardhouder is compact en biedt ruimte voor het meenemen van een aantal kaarten. Enkele creditcardhouders bieden daarnaast de mogelijkheid om briefgeld in op te bergen. 

Welke creditcardhouder kan ik het beste kopen?

Een creditcardhouder is compact, stijlvol en praktisch. Wij krijgen vaak de vraag welke creditcardhouder het beste gekocht kan worden. Dit is altijd afhankelijk van de hoeveelheid pasjes die je mee wil nemen. Bij alle creditcardhouders staat netjes vermeld hoeveel kaarten er in de pashouder kunnen. Ook is het materiaal van de creditcardhouder belangrijk. Of je nu voor een leren creditcardhouder gaat of een creditcardhouder van aluminium, in onze collectie is er ongetwijfeld een favoriet te vinden! Naast het makkelijk meenemen van alle kaarten, is de bescherming ook minstens zo belangrijk. De creditcardhouders zijn voorzien van een RFID bescherming. Dit betekent dat betaalpassen niet uitgelezen kunnen worden.

Bescherm je pasjes in de creditcardhouder

In een creditcardhouder neem je veilig, geordend en overzichtelijk al je (betaal)passen mee. Daarnaast voorkom je het beschadigen en het krom buigen van je pasjes in een daarvoor bestemde creditcardhouder van Secrid, Exentri of Castelijn & Beerens! Heb je je nieuwe creditcardhouder gevonden? Bestel deze eenvoudig en snel online bij Travelbags.nl en berg je pasjes eenvoudig en veilig op!