Rugzak trolleys

Op zoek naar een praktische trolley die zowel op de rug als in de hand te dragen is? Dan is een rugzak trolley de ideale oplossing! Wanneer de trolley te zwaar is, trek je deze moeiteloos achter je aan. Wil je je handen vrij hebben en neem je niet al te veel bagage mee? Draag de rugzak trolley dan op de rug! 

1 - 21 van 21 artikelen

Aanbevolen

Rugzak trolley kopen?

Op zoek naar een praktische reistas die op verschillende manieren te dragen is? Dan is een rugzak trolley de perfecte uitkomst. Een rugzaktrolley is perfect voor een korte trip of wanneer je veel zware spullen moet vervoeren. Heb je een korte trip op de planning staan en neem je niet al te veel bagage mee? Dan draag je de rugzaktrolley eenvoudig op de rug. Bij het meenemen van veel bagage is het verstandiger om de rugzaktrolley te gebruiken als trolley. Dankzij de trekstang en wielen is dit geen enkel probleem. Een rugzak trolley heeft namelijk wielen, maar ook schouderbanden. Op deze manier kun je een rugzak trolley op verschillende manieren dragen. 

Rugzak trolley online bestellen

Rugzak trolleys zijn verkrijgbaar van verschillende topmerken. Samsonite, Orsprey en Kipling hebben een uitgebreide collectie rugzak trolleys. Deze functionele rugzakken zijn voorzien van overzichtelijke opbergvakken, oersterke schouderbanden en natuurlijk een trekstang. Hierdoor kun je moeiteloos je bagage vervoeren naar je werk, studie of op reis. Bekijk de uitgebreide collectie rugzak trolleys online en bestel jouw favoriet!