Waterflessen

Op zoek naar een waterfles? Een waterfles is jouw perfecte metgezel tijdens het sporten, op je werk of tijdens een wandeltocht. Kortom, een waterfles is onmisbaar! Daarnaast is een waterfles herbruikbaar en hersluitbaar. Ontdek de veelzijdige waterflessen van bij Dopper in ons assortiment

1 - 36 van 131 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Een duurzame waterfles

Door het gebruik van een herbruikbare waterfles zorg je ervoor dat je genoeg water drinkt maar draag je ook bij aan het milieu. Je hoeft namelijk geen gebruik te maken van plastic flesjes die je na gebruik wegwerpt en vervolgens in de oceaan terecht komen. Ook bieden we waterflessen aan die gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Ga jij liever voor een fles gemaakt van polypropyleen of kies jij voor stalen fles? Beide materialen hebben verschillende functies waarbij de stalen flessen het water lang warm en koud kan houden. Deze thermosflessen hebben we overzichtelijk op één pagina voor jou verzameld. 

Assortiment waterflessen bij Travelbags

Travelbags biedt waterflessen aan van de merken DopperMemobottle, Mepal en voor de kids; Trixie. Dopper is opgericht om de plastic soep tegen te gaan, met hun herbruikbare waterflessen willen ze het gebruik van single-use flessen verminderen. Memobottle staat bekend om de vorm van het product; ze zijn plat en zorgen daardoor dat ze in de tas passen op plekken waar andere flessen niet passen. Dit innovatieve design past dus tussen je boeken of laptop en is verkrijgbaar in verschillende papierformaten. Populaire series van Dopper zijn de Original en de Insulated series. Op zoek naar een fles voor je kleintje? Bekijk de vrolijke Trixie waterflessen met een handige draaidop. Bekijk het hele assortiment waterflessen bij Travelbags!