Rugzak met wieltjes

Op zoek naar een rugzak met wieltjes? Bekijk ons uitgebreide assortiment van topmerken als Samsonite, Delsey en Kipling. Een rugzak op wielen is zowel comfortabel op de rug te dragen en eenvoudig vooruit te trekken dankzij het trolleysysteem! Ontdek de veelzijdige collectie online bij Travelbags.be. 

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Rugzak met wieltjes kopen? 

Een rugzak op wielen is niet alleen super praktisch, maar ook hartstikke handig! Deze rugzak is eenvoudig op de rug te dragen, maar kan ook als trolley gebruikt worden wanneer de trolley te zwaar beladen is. Op deze manier trek je eenvoudig de trolley met je mee. Wanneer je niet al te veel bagage hoeft mee te nemen, draag je de rugzak moeiteloos op je rug. 

Rugzak met wielen voor elke trip! 

Een rugzak trolley is je ideale metgezel wanneer je op vakantie gaat of naar het werk gaat. Het voordeel hiervan is dat de rugzak ook gebruikt kan worden als handbagage in het vliegtuig. Let er altijd wel op dat deze voldoet aan de juiste afmeting van de desbetreffende vliegtuigmaatschappij. Ook wanneer je veel met het openbaar vervoer reist, is een rugzak op wielen ideaal om te gebruiken doordat je de draagwijze snel een eenvoudig kunt verwisselen! In onze collectie is een uitgebreide collectie rugzak met wielen verkrijgbaar van topmerken als Samsonite, Delsey en Kipling. Rugzakken met wieltjes zijn niet alleen praktisch, maar hebben vaak ook een tijdloze uitstraling. Ook hebben de meeste rugzakken een extra en apart laptopvak, zodat je je laptop beschermd en veilig kunt vervoeren. Op deze manier kan een rugzak met wielen ook gebruikt worden als laptoptas naar het werk of je zakelijke afspraak. 

Bestel je rugzak trolley online bij Travelbags.be

Twijfel je tussen een rugzak of een trolley? Denk er niet over na en ga voor een rugzak op wieltjes! Deze metgezel is tijdens je (zakelijke) trip niet te missen! Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze? Of heb je een vraag over een rugzak met wieltjes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Veel plezier met shoppen!