Autotassen op maat

Ben je op zoek naar een reistassenset op maat voor jouw auto? Wij hebben een uitgebreid assortiment autotassen die precies passen in de kofferbak van je auto. Ideaal wanneer je efficiënt gebruik wil maken van de kofferbakruimte.

1 - 36 van 704 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Autotas kopen? 

Autovakantie op de planning staan? Dan wil je het liefst zo efficiënt mogelijk je kofferbak van de auto inpakken. Dat doe je natuurlijk met de meest praktische en handige autotassen voor jouw auto. De autotassen bestaan vaak uit een complete set verschillende formaten tassen die exact passen de kofferbak van elk type auto. Op deze manier heb je nooit geen inpakstress meer dankzij de praktische tassen voor in jouw auto! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een harde koffer of kleinere reistassen mee te nemen in de auto. Alleen kun je nooit zo efficient je ruimte in de kofferbak benutten dan met de set autotassen. 

Autotas op maat voor jouw auto

De autotassen bestaan vaak uit verschillende groottes van tassen. Op deze manier kun je niet alleen je auto efficiënt inpakken, ook kun je goed georganiseerd al je bagage mee nemen. Vaak bestaat de autoset uit drie grote reistassen met wielen en 3 reistassen. Op deze manier kun je de tassen eenvoudig op elkaar stapelen in de kofferbak van de auto. Ben je aangekomen op de plek van bestemming? Dan pak je net zo snel je bagage weer uit. Win-win dus! De autotassen zijn licht in gewicht, zijn gemaakt van flexibel materiaal en bieden voldoende ruimte voor het meenemen van al je bagage. Wij hebben onder andere autotassen van het Nederlandse merk Car-bags in de collectie. De reistassensets van Carbags zijn geen standaard set die in vrijwel iedere auto passen, maar zijn op maat gemaakt per type auto, dus ook voor die van jou. 

Autotas online bestellen

Met een autovakantie op de planning is een autotas onmisbaar! Ontdek de veelzijdige collectie autotassen online en bestel een autotasset voor jouw auto en ga goed georganiseerd op reis. Mocht je hulp nodig hebben bij met maken van de juiste keuze of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Veel plezier op vakantie!