9.5 77874 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Trolleys Andersen

  Andersen trolleys

  Andersen trolleys bieden de ideale balans tussen design, functionaliteit en innovatie. De trolleys maken het doen van boodschappen eenvoudiger dan ooit.

   

   

  AANTAL WIELEN

  De wielen onder uw trolley zorgen er voor dat u uw trolley niet hoeft te tillen. Bij 2 wielen kantelt u de trolley achterover om deze te vervoeren. Een trolley met 4 wielen is wendbaar en kunt u rechtop laten staan om te vervoeren, dit kan bijv. handig zijn wanneer u reist met een trein of bus, maar ook wanneer u uw rug of armen minder wilt of kunt belasten.
  INHOUD

  0 - 30 liter
  Geschikt als handbagage of voor een korte trip

  31 - 60 liter
  Geschikt voor een weekend weg tot een midweek

  61 - 90 liter
  Geschikt voor een vakantie van 1-2 weken

  91 - 120 liter
  Geschikt voor een vakantie van 2-3 weken

  120 liter
  Geschikt voor een rond- of wereldreis (> 3 weken)
  GEWICHT

  Hoe lichter uw bagage, des te meer u mee kunt nemen. Let altijd goed op het maximaal toegestane gewicht dat u mee mag nemen tijdens het vliegen om bijbetalen voor uw bagage te voorkomen.

  Wij spreken van lichtgewicht als de handbagage trolley uit een serie minder dan 2,5 kg weegt.
  HOOGTE

  Handbagage t/m 56cm: Deze trolleys zijn geschikt als handbagage.

  57 t/m 67 cm: Kleine tot middelgrote trolleys die gebruikt kunnen worden voor korte vakanties geschikt voor 10-15 kg bagage.

  68 t/m 76 cm: Middelgrote tot grote trolleys, kunnen gebruikt worden voor 1,5 - 3 weken vakantie en zijn geschikt voor 15-20 kg bagage.

  77 t/m 87 cm: Grote trolleys, voor lange reizen en meer dan 20 kg bagage.
  MATERIAAL

  Het materiaal bepaald in grote mate het gewicht van de trolley, daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van het materiaal.

  Harde trolleys
  Beste kwaliteit: Aluminium, Curv, Polycarbonaat en Tegris
  Lichtst: Curv, Tegris, Polycarbonaat
  Minste kwaliteit: ABS

  Zachte trolleys
  Beste kwaliteit: Polyester, Leer
  Lichtst: Nylon, Polyester
  Minste kwaliteit: PU
  Actieve filters:
  wis alle filters
  21 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, maandag in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  21 artikelen
  1 / 1

  Het Duitse merk Andersen werd opgericht in Satrup, Noord Duitsland. Hier werden in 1958 de eerste shoppers op wielen gemaakt door het echtpaar Andersen. In een paardenstal bogen ze de buizen en naaiden ze de tassen om deze vervolgens op het frame te bevestigen. Al snel explodeerde de vraag naar de handige trolleys. De stal werd te klein voor de groeiende productie, dus verhuisde het bedrijf in 1962 naar een fabriek. Nog worden de Andersen trolleys, van ontwerp tot productie, gemaakt in deze fabriek.

  Andersen boodschappentrolleys

  De trolleys van Andersen maken het doen van de dagelijkse boodschappen een fluitje van een cent. Deze handige trolleys zijn licht in gewicht en rollen soepel achter de eigenaar aan. Daarnaast hebben ze meer dan genoeg ruimte voor het meenemen van groente, fruit en brood. De trolleys bieden ruimte tot wel 40 of 50 kilo aan boodschappen! Daarmee is het zeker mogelijk om voor de hele week boodschappen in huis te halen. Dankzij het speciale frame zal de trolley niet omvallen als deze zwaar beladen is. Eenmaal thuis en uitgepakt, kan de trolley eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen tot het volgende gebruik. Er is keuze uit verschillende modellen zoals de Royal, Unus, Scala of Tura trolley. Die laatste is gemaakt in samenwerking met het Duitse merk Ortlieb, specialist in het produceren van waterbestendige, duurzame tassen. De Tura trolley is dan ook gemaakt van hetzelfde, waterdichte dekzeil dat Ortlieb gebruikt voor het maken van de eigen collectie. Zo is het zelfs mogelijk om tijdens één van de regelmatig in Nederland aanwezige regenbuien naar de supermarkt te gaan. Deze en meer handige functionaliteiten maken de Tura trolley praktische en stijlvol tegelijk. Een Andersen trolley is eigenlijk onmisbaar!

  Shop Andersen trolleys online

  De trolleys van Andersen zijn uiteraard online verkrijgbaar op Travelbags.be. Kies uit de verschillende kleurencombinaties en prints een trolley die naadloos op de persoonlijke behoeften aansluit en ervaar het comfort van een Andersen trolley.