Aunts & Uncles Grandma's Luxury Club

De Grandma’s Luxury Club collectie van Aunts & Uncles bestaat uit Portemonnees, rugzakken en tassen. De collectie staat voor stijlvol, hoge kwaliteit en originaliteit. Bekijk hier de collectie!

Filteren
Je gekozen filters
Serie: Grandma's Luxury Club
Materiaal

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles is opgericht in 2004. Vanaf de oprichting doet Aunts & Uncles er alles aan om producten te maken van de beste kwaliteit met unieke designs. Alle producten zijn handgemaakt met oog voor het unieke design. Bij Aunts & Uncles is duurzaamheid een belangrijk thema. Er wordt altijd gewerkt aan het duurzamer produceren van de producten. Dit wordt onder andere gedaan door het water en energie verbruik zo laag mogelijk te houden. Duurzaamheid heeft bij Aunts & Uncles niet alleen te maken met de productie maar ook met de levensduur van het product. Daarom worden alle producten van Aunts & Uncles gemaakt van de beste kwaliteit waardoor je lang plezier zult hebben van je aankoop.

Grandma’s Luxury Club: Praktisch en stijlvol

De collectie van Grandma’s Luxury Club bestaat uit portemonnees, rugzakken en tassen; allemaal gemaakt van stijlvol en soepel leer. Het leer dat Aunts & Uncles gebruikt is zo soepel omdat het in de zon wordt gedroogd. Door dit proces ontstaat er in het leer een licht plooi effect, dit zorgt er ook voor dat het leer licht in gewicht is. Hierdoor zijn de tassen een stukje lichter, wat prettig is bij veel gebruik. Daarnaast zijn de producten uit Grandma’s Luxury Club ook praktisch ingedeeld. De tassen hebben bijvoorbeeld veel verschillende opbergvakken voor je spullen.

Bestel Grandma’s Luxury Club bij Travelbags

Heb je jouw nieuwe portemonnee, rugzak of tas uit de Grandma’s Luxury Club gevonden? Bestel deze dan makkelijk en snel bij Travelbags! Je kunt bij onze klantenservice altijd terecht als je vragen hebt over een product, wij helpen je graag!