Berba Laptoptassen

Op zoek naar een leren laptoptas met een robuuste en stoere uitstraling? Ontdek dan de veelzijdige collectie van het Nederlandse merk Berba! De laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Met een tijdloze laptoptas uit de collectie van Berba verschijn je goed op je zakelijke afspraak! 

1 - 18 van 18 artikelen

Aanbevolen

Berba Laptoptas kopen? 

Op zoek naar een tijdloze laptoptas voor jarenlang plezier? Ontdek dan de veelzijdige collectie laptoptassen van het Nederlandse merk Berba. Berba is opgericht in 1974 in het prachtige Zuid-Limburg en staat voor kwaliteit! De tassen uit de collectie worden stuk voor stuk met de hand gemaakt van de beste materialen. De duidelijke en kenmerkende Berba look is ook duidelijk terug te zien in de tassen uit de collectie. De robuuste uitstraling, eigenzinnige vormgeving en gedetailleerde afwerking in combinatie met de functionaltieiten kenmerken de tassen van Berba. Naast handtassen, schoudertassen, tassen en rugzakken, heeft het merk ook laptoptassen in de collectie. 

Tijdloze Berba laptoptassen

Wanneer je in stijl wil verschijnen op je zakelijke afspraak, maar toch een stoere uitstraling wil hebben, is een Berba Laptoptas jouw metgezel. De laptoptassen van Berba zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren zodat er zowel voor mannen als vrouwen een favoriet in de collectie is te vinden. Net zoals de tassen uit de collectie, worden de laptoptassen van Berba ook met de hand gemaakt. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij het merk hoog in het vaandel. Duurzame materialen zoals plantaardig gelooid leer en biologisch geteeld katoen zie je terug in de collectie. De laptoptassen van Berba hebben overzichtelijke compartimenten, zodat het meenemen van je laptop én overige benodigdheden geen enkel probleem is. Let bij het kopen van een laptoptas altijd op het juiste formaat van je laptop. 

Berba laptoptas online bestellen bij Travelbags.be

Met een Berba laptoptas verschijn je in stijl op je zakelijke afspraak. Ontdek de veelzijdige collectie laptoptassen van Berba en ervaar de (Nederlandse) uitmuntende kwaliteit van dit prachtige merk. Een ding is zeker: je hebt jarenlang plezier van een Berba laptoptas dankzij de duurzame materialen en het beste leersoort. Veel plezier met shoppen!