Back to School

 

 

Bereid je nieuwe Back to School schoojaar goed voor

De vakanties zitten er weer bijna op....ben je al goed voorbereid op het nieuwe schooljaar? Waarschijnlijk ben je op zoek naar schoolspullen voor het nieuwe jaar. En uiteraard helpen wij je graag bij het vinden van een aantal producten.

Wij hebben een grote collectie schooltassen in ons assortiment. Naast schooltassen is jouw back to school niet compleet met een schooletui en nieuwe drinkfles.

Back to School Tips

Ondanks het feit dat de zomerse temperaturen nog even op zich laten wachten, zitten we nog volop in de vakantiemood. Nog even en dan staat de allereerste schooldag voor de deur. Iets waar je nog even niet aan wil denken, maar met deze handige en vooral motiverende tips kom je de allereerste schooldag in ieder geval goed door.

1. Maak je niet druk

Een goede start van het nieuwe schooljaar begint natuurlijk met de juiste voorbereiding. Allereerst is het belangrijk dat je je vooral niet druk moet maken tijdens de eerste schooldag. Of je na de zomervakantie start als brugklasser, naar een nieuwe school gaat of aan een nieuwe studie begint: het is allemaal nieuw! Laat daarom alles op je afkomen.

2. Goede voorbereiding

Een nieuwe schooltas is essentieel. De schooltassen collectie van de merken Eastpak, Dakine, O’neill en Herschel Supply Co. zijn ook dit seizoen weer uitgebreid met nieuwe prints, kleuren en praktische modellen. Maak het helemaal compleet met een bijpassende etui in je favoriete kleur of print. Let bij het kopen van een nieuwe schooltas op het model, de grootte en het comfort. Alles hierover lees je  hier.

3. Nieuwe mensen leren kennen

Alles is nieuw tijdens de allereerste schooldag en dat zorgt voor enige spanning. Nergens voor nodig natuurlijk want je moet er vanuit gaan dat alle klasgenoten hetzelfde ervaren. De ultieme tip: stel jezelf open en maak nieuwe contacten!

4. Favoriete outfit tijdens je eerste Back to School dag

Jouw allereerste schooldag gaat niet meer stuk in je favoriete outfit. Niets is fijner om iets aan te trekken waar jij je prettig en helemaal jezelf in voelt. Stel een leuke outfit samen of nog beter: ga een dagje winkelen. Dan weet je zeker dat je tijdens de allereerste schooldag straalt in je nieuwe outfit. Win-win dus!

5. Plannen en organiseren

Voor velen erg lastig, maar o zo belangrijk: het plannen! De beste resultaten behaal je met het maken van een overzichtelijke en duidelijke planning voor jezelf. Schrijf alles netjes op in je agenda zodat je geen proefwerken of belangrijke inlevermomenten over het hoofd ziet. Zorg tijdens het leren dat je niet afgeleid bent. Leg daarom je telefoon uit je buurt en focus je op je huiswerk.

6. Agenda in je telefoon

Zonder mobiele telefoon ga jij vast en zeker de deur niet uit, maar je agenda kun je nog wel eens thuis laten liggen. Geen probleem! Maak een printscreen van je rooster of zet je rooster in je agenda van je telefoon. Zo weet je in ieder geval waar je moet zijn en heb je je lesrooster altijd bij de hand.

7. Zet je wekker

Het wordt tijd om weer wakker te worden met het alarm die je ongetwijfeld al weken niet hebt gehoord. Het is super verleidelijk maar het is natuurlijk niet de bedoeling om langer in bed te blijven liggen. Tijd om in het dagelijks ritme te komen en je wekker weer te zetten. Heb je hier problemen mee? Verander het standaard alarm in een liedje waar jij vrolijk van wordt. Reken maar dat jij binnen no time je bed uit springt.

8. Pimp je schoolspullen

Mocht je je vervelen tijdens de laatste week van de vakantie en wil je goed voorbereid het schooljaar starten? Koop de allerleukste school benodigdheden zoals een agenda, pennen en schriften en pimp deze zodat het een feestje wordt om naar school te gaan.

Grote schooltassen

Dit zijn de best verkochte grote schooltassen van dit moment.