88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Citytrip in oktober?

  Reizen

  De zomer is helaas bijna ten einde, dus tijd om een leuke trip te plannen. Een citytrip in oktober is de perfecte manier om nog even te genieten van de stad, de nazomer en de natuur. We hebben 5 redenen op een rij gezet waarom jij in oktober een citytrip moet plannen.

  Perfecte temperatuur

  In oktober een stad bezoeken voor een citytrip is perfect. Waar in de zomermaanden de temperatuur vaak boven de 30 graden uitkomt, is het in oktober perfect qua temperatuur. Ideaal tijdens het slenteren door de stad om de leukste hotspots te bezoeken. Liever een stad-en-strand tripje? Dan moet je toch echt in de zomermaanden de stad te bezoeken.

  Mooie natuur

  Natuurliefhebber? Komt goed uit, want in oktober is de natuur op z’n mooist. De bomen hebben bijzonder mooie kleuren, dus de perfecte gelegenheid om een (extra) rondje door het stadspark te wandelen. Vooral de steden in Zuid-Spanje, Portugal en Italië zijn perfect voor de natuurliefhebbers.

  Relatief weinig toeristen

  In het voorjaar en tijdens de zomermaanden worden de bekende citytrip steden zoals Barcelona, Parijs en Milaan druk bezocht. Het is er overvol met de toeristen en vaak moet je urenlang wachten voordat je de leukste hotspots van de stad kunt bezoeken. Wanneer je in het najaar gaat citytrippen, heb je relatief weinig toeristen en bespaar je enorm veel tijd.

  Goedkopere tickets

  In oktober zijn de ticketprijzen relatief goedkoper dan in het voorjaar of in tijdens de hoogzomer maanden. Zo bespaar je enorm veel geld en is het geen straf om in het najaar nog een heerlijk lang weekend weg te gaan. Boek extra vroeg in het jaar een vliegticket, deze zijn dan vaak nog goedkoper.

  Extra gezelligheid

  Tijdens de zomermaanden zitten de terrassen overvol, heerlijk natuurlijk! Zie de voordelen van een citytrip in oktober in. In de kroegen en restaurants is het vaak extra gezellig. Niemand zit tijdens herfstweer op het terras natuurlijk! Neem na een flinke wandeling door de stad een heerlijke kop chocomel, ga urenlang tafelen en geniet van een drankje in een van de drukbezochte kroegen.

  Citytrip in oktober boeken?

  Een citytrip in Oktober is altijd een goed idee! Dus, waar wacht je op? Brugge, Valencia, Barcelona en Parijs zijn de meest ideale steden om in oktober te bezoeken. Hierbij is een handbagage koffer jouw ideale metgezel. Kies de Eastpak Tranverz voor de meest praktische reistas of maak kennis met ons eigen Travelbags koffer. Verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten en kleuren.

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie