88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Citytrip in oktober? Dit zijn de 8 leukste steden in de herfst.

  Reizen

  Een citytrip in oktober op de planning staan? Er zijn een aantal bestemmingen die je perfect in het najaar kunt bezoeken. We hebben de leukste bestemmingen voor in oktober op een rij gezet. 

  Madrid

  In de zomermaanden is Madrid vaak veel te warm om te bezoeken, maar in het najaar is dit een perfecte stad om een lang weekend te vertoeven. Madrid is een stad met een perfect combinatie tussen cultuur, shoppen en heerlijk eten. 

  Valencia

  Waar kun je beter vertoeven in het najaar dan Valencia? De meest zuidelijke bestemmingen van Spanje zijn in het najaar perfect om te bezoeken. Valencia biedt een perfect combinatie tussen stad en strand. Dus de ideale manier om een aantal dagen op te laden in het zonnetje.

  Rome

  Dol op een stad met veel bezienswaardigheden? Dan moet je naar Rome! In oktober is de temperatuur perfect en je kunt urenlang door de stad slenteren om op je gemak alle bezienswaardigheden te bekijken. In oktober is het er minder toeristisch. Daarnaast kun je aan het eind van de dag genieten van de ondergaande zon.

  Parijs

  Parijs is altijd een goed idee, vooral wanneer je zin hebt in een die-hard shopsessie in het najaar. Alhoewel de temperatuur iets aan de koudere kant is, blijft Parijs in het najaar een favoriet. Door de herfstkleuren is de stad authentieker. Struin lekker door de straten en de parken en plof aan het eind van de dag op het terras om van alle mensen te genieten.

  Florence

  Wanneer je liever naar een stad gaat waar het nog toeristisch is, ga dan naar het Toscaanse Florence. De temperatuur is er in oktober rond de 20 graden. Struin door de stad, bezoek musea, kerken en geniet vooral van het Italiaanse eten.

  Barcelona

  Zomer, winter of het najaar. Barcelona is een stad die het hele jaar door bezocht kan worden. In de zomermaanden komt de temperatuur boven de 30 graden uit en is deze stad ideaal om op het strand door te brengen. Het najaar is minder toeristisch en kun je vaak zonder wachten de hotspots bezoeken. Klein nadeel is dat er kans op regen is, maar dat mag de pret niet drukken. De kans op regen is in de maand oktober wel aanzienlijk groter, maar da tmag de pret niet drukken. Bezoek alle bezienswaardigheden in Barcelona en ontdek deze drukbezochte stad. 

  Berlijn

  Net zoals Parijs en Barcelona, is Berlijn altijd een goed idee. Deze stad is in de herfst ook nog eens prachtig gekleurd. Breng vooral een bezoek aan alle parken, vooral omdat deze in de herfst prachtig gekleurd zijn. Berlijn is rijk aan geschiedenis. Struin daarom door deze stad, bezoek de bezienswaardigheden in Berlijn en ontdek het stukje geschiedenis van deze prachtige stad. Je moet in deze stad geen zonnestraaltje verwachten in het najaar, de temperatuur in oktober is koud (13 graden).

  Granada

  Naast Valencia is Granada een favoriet in het najaar. In de zomermaanden is deze stad te warm om te bezoeken voor een citytrip. Maar in het najaar is het daarentegen perfect met temperaturen rond de 25 graden. Granada heeft prachtige gebouwen, wijken en bezienswaardigheden. Geniet van een avondzonnetje op het terras en geniet van de typische Spaanse culturen.

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie