88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Festivaltips

  Fashion

  Het festivalseizoen is geopend! Dit betekent dat de leukste feestjes van het seizoen weer voor de deur staan. Of je nu naar Lowlands, Amsterdam Open Air of een heel weekend naar Pinkpop gaat. We hebben 10 handige, en vooral onmisbare, festivaltips op een rij gezet. Zo kom je een dag of weekend onbezorgd door.

  De outfit

  Het begint natuurlijk al weken van tevoren met het vinden van de allerleukste outfit. Want een outfit is stiekem het belangrijkste van het hele festival, op de gezelligheid na. De gouden tip bij wisselvallig weer: draag laagjes zodat je voorbereid bent op iedere temperatuur. Te warm? Dan doe je de rest in een kluisje op het terrein.

  Vaste meetingplek

  Het komt altijd wel voor, iemand is zoek! Paniek. Spreek daarom bij binnenkomst samen een geschikte plek af waar je elkaar meet als iemand zoek is. Vaak is het terrein zo enorm groot dat het niet heel makkelijk is om iemand terug te vinden. En mocht de persoon in kwestie ook nog eens telefonisch niet bereikbaar zijn heb je dubbel pech.

  De heuptas

  Dit seizoen is de heuptas nog hipper dan hip. Een tas die onmisbaar is tijdens een festival. Ideaal voor je munten, smartphone en andere kleine benodigdheden. Maar dat niet alleen want je hebt je handen ook nog eens vrij om dansjes te doen met een drankje in je hand. Bereid je voor met een heuptas uit de collectie van Eastpak, Burkely of Herschel Supply Co. 

  • Heuptas
   Eastpak Heuptas € 24,00
  • Heuptas
   Herschel Supply Co. Heuptas € 34,99
  • X-Over Studs
   Burkely X-Over Studs € 39,95

  Extra powerbank

  Natuurlijk moet een festivaldag vastgelegd worden op beeld en een smartphone gaat sneller leeg dan je denkt. Neem voor de extra powerbank, of misschien wel twee, mee om paniek te voorkomen. Tip, zorg ervoor dat deze 100% is opgeladen.

  Vermijd drukte

  Van alle dansjes krijg je honger, ga net voor of na etenstijd eten. Je ontwijkt op deze manier de drukte én je kan ook nog een dubbel en dwars genieten van eht festival. Hetzelfde geldt voor het leeghalen van je kluisje: doe dit een half uur van tevoren om ook hier de drukte te vermijden. 

  Smeren, smeren en nog eens smeren

  Een zonnetje die volop schijnt is natuurlijk wat iedereen wil tijdens een festivaldag. Zorg ervoor dat je je deze dag goed insmeert met zonnebrand. En, vergeet natuurlijk je zonnebril niet.

  Voorkom verrassingen

  Toiletten en festivals zijn samen niet een hele goede combinatie. Zorg voor desinfecterende gel en babydoekjes zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je sneller, pak het toilet op de hoek want het schijnt dat je sneller aan de beurt bent. 

  Check de timetable

  Check aan het begin van de dag de timetable van de dag en bespreek waar jullie naartoe gaan. Zo voorkom je dat je leuke artiesten mist!

  Vergeet geen oordopjes

  Om schade aan je oren te voorkomen tippen we je om gele dopjes mee te nemen, oordoppen dus! Je oren zijn je aan het eind van de dag en in de toekomst dankbaar voor deze ultieme bescherming.

  Drink voldoende water

  En the last but not least: wissel je alcoholische drankje af met een glas water om de dag zonder zorgen door te komen. Het scheelt je ook nog eens een flinke kater de volgende dag!

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie