88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Handige koffer inpak app - Packpoint

  Reizen

  Vind jij het ook lastig om je koffer in te pakken? Mis jij op vakantie net dat gene wat je niet hebt ingepakt of moet je bijbetalen omdat je je hele kledingkast mee hebt genomen? Al deze inpak problemen zijn vanaf nu verleden tijd door de handige inpak app Packpoint!

  Packpoint app

  De packpoint app is een intelligente inpak-app voor serieuze reizigers. Het werkt als volgt: Eerst download je de app in Google Play of Apple App Store. Vervolgens moet je in de app voor je reis een aantal vragen beantwoorden. Hierbij kun je denk aan vragen zoals wat je geslacht is, je aankomende bestemming, de duur van je vakantie en welke activiteiten je gepland hebt. Op basis van de antwoorden geeft de app je een complete checklist voor alle spullen die je waarschijnlijk nodig hebt voor de trip. De app Packpoint is zo slim ontworpen, dat je inpaklijst zelfs wordt samengesteld op bijvoorbeeld de weersverwachting van jouw bestemming. Heb je bijvoorbeeld een citytrip in londen gepland en er wordt regen verwacht? Dan krijg je op je inpaklijst een paraplu te zien.

  Afvinken tijdens inpakken

  Nadat je een persoonlijke inpaklijst krijgt voorgesteld, kun jij verwijderen wat je niet nodig hebt. Ook kun je items handmatig toevoegen als je nog wat op de lijst mist. Hierdoor krijg je een complete inpaklijst die speciaal op jou en jouw reis is gebaseerd. Het handige aan de app is dat je tijdens het inpakken de app erbij kunt pakken en gelijk van de geïndividualiseerde lijst kunt afvinken wat je in je koffer hebt gestopt. Zo weet je zeker dat je niks mist tijdens je reis.

  Inpakken wordt een fluitje van een cent.

  Met de app van Packpoint wordt inpakken een fluitje van een cent. Het is een gratis app en beschikbaar voor zowel iOS als android. Fijne reis!

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie