88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Hoe haal je het meeste uit je vlucht?

  Reizen

  Hoe leuk we reizen ook vinden, de lange vliegreizen om op je bestemming te komen, zijn meestal minder leuk. Krappe zitplekken, droge vliegtuig lucht en lege telefoons kunnen een vlucht redelijk verpesten. Wij geven een paar tips zodat jij zoveel mogelijk van de vlucht kunt genieten.

  Plaats boeken

  Op vluchten zijn er meestal maar een paar goede plekken met extra beenruimte. Reserveer van te voren je plek. Je moet hier meestal voor bijbetalen, maar voor lange vluchten is dit het geld meer dan waard. Boek een plek bij de nooduitgang voor extra beenruimte. Wil je helemaal luxe gaan? Vliegtuigmaatschappijen bieden vaak kort voor vertrek een optie voor een upgrade naar business class voor voordelige tarieven.

  Opfrissen

  Als je lang in het vliegtuig moet zitten, kan je nogal suf worden. Onze ervaring is dat een kleine opfrisbeurt vaak wonderen doet. Neem een klein toilettasje mee met een tandenborstel, ontsmettingsmiddel, oogdruppels en een vochtinbrengende crème. Fris je even op en je voelt je weer als herboren.

  Hydrateren

  De lucht in een vliegtuigcabine kan erg droog zijn, het is dus makkelijk om tijdens een vlucht uit te drogen. Zorg dat je veel (water) drinkt en laat cafeïne en alcohol voor wat het is. Zo voorkom je uitdroging, sufheid en een jetlag.

  Oplader mee

  De grootste nachtmerrie van elke frequent flyer: een lege smartphone batterij. Je wil niet tijdens je vlucht met een lege telefoon zitten waardoor jij zonder je favoriete muziek en podcast zit. En dan hebben we nog geeneens over het feit dat je bij aankomst niet even naar het thuisfront kunt bellen of een route-app kunt gebruiken. Neem dus altijd een powerbank mee! Tegenwoordig zijn er ook koffers verkrijgbaar met ingebouwde powerbank zoals de Delsey Pluggage.

  Stilte

  In de top tien van ergernissen in het vliegtuig, staat geluiden van medepassagiers. Huilende baby’s, neus ophalende mensen en luidruchtige medepassagiers kunnen zorgen voor een hoge bloeddruk. Zorg dat je voorbereid bent en neem oordopjes of een noise cancelling koptelefoon mee. Zo kan je rustig genieten van je vlucht.

  • Eye Mask and Earplugs Set
   Delsey Eye Mask and Earplugs Set € 9,90 € 6,00
  • Oogverduistering en Oordopjes
   Samsonite Oogverduistering en Oordopjes € 10,00
  • Wireless Noise Cancelling Headphones
   Tumi Wireless Noise Cancelling Headphones € 400,00
  • Catnap Rest Set
   Eagle Creek Catnap Rest Set € 50,00
  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie