88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Horizn Studios: dé smart koffer

  Reizen
  HoriznStudios
  Innovatieve koffers

  Maak kennis met de innovatieve koffers van Horizn Studios. Dé koffer die je de mogelijkheid biedt om overal je telefoon op te laten, waar je ook naartoe gaat.

  Bekijk collectie

  Geïntegreerde en verwijderbare oplader

  De koffers van Horizn Studios zijn herkenbaar aan het minimalistische design én de geïntegreerde en verwijderbare oplader. Waar je ook naartoe gaat, met een koffer uit de collectie van Horizn Studios hoef je niet bang te zijn dat je met een lege telefoon op reis gaat. Dankzij de geïntegreerde en verwijderbare batterij kun je (bijna) elk mobiel apparaat tot zes keer opladen. De batterij heeft twee micro-USB / lightning-adapter ingangen, zodat je je telefoon hieraan kan koppelen. Zowel Apple als Android apparaten kunnen opgeladen worden met deze batterij.


  Horizn Studios batterij opladen

  De beste tip om jarenlang plezier te hebben van de koffer en batterij is om de batterij vóór het eerste gebruik volledig op te laden. Geeft de batterij aan dat deze bijna leeg is? Dan gaat er een rood lampje knipperen. Verwijder de batterij uit de koffer en sluit deze aan op het netadapter om deze op te laden. Branden alle lichtjes groen? Dan is de batterij 100% opgeladen en klaar om mee te nemen op reis!

  Tot zes keer opladen

  Naast je telefoon, is het ook mogelijk om andere mobiele apparaten zoals een iPad of laptop. Goed om te weten: De batterij van de koffer kan een telefoon of ander mobiel apparaat tot zes keer opladen.  Batterij in handbagage 

  Het is toegestaan om een koffer met batterij mee te nemen in de cabine van alle luchtvaartmaatschappijen. Tijdens de controle bij de douane wordt er (vaak) gevraagd om elektronisch apparatuur uit de koffer en/of tas te halen. Ook de batterij van de Horizn Studios koffer moet je eruit halen. Let op: Lithiumbatterijen zijn niet altijd toegestaan om mee te nemen in het vliegtuig. Toevallig bagage voorzien van lithiumbatterijen? Dan moet deze te verwijderen zijn en meegenomen worden in de handbagage.

  Eenvoudig te verwijderen

  Het is geen probleem om de batterij te gebruiken als powerbank in je handtas of broekzak! Met één druk op de knop kun je eenvoudig de batterij verwijderen, zodat je deze opnieuw kunt opladen voor je volgende reis.

  Bestel een Horizn Studios koffer online

  Alle koffers uit de collectie van Horizn Studios zijn voorzien van een geïntegreerde en verwijderbare batterij. Bekijk de collectie online en ervaar de uitmuntende kwaliteit van dit innovatieve merk. Extra leuk: de bijgeleverde opberghoes voor al je (vieze) kleding.

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie