88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Koffer kwijt? 8 tips om dit te voorkomen

  Reizen

  Niets is vervelender dan het kwijtraken van je koffer. Om dit te voorkomen hebben we 8 tips voor je op een rij gezet om te voorkomen dat je jouw koffer kwijtraakt. 

  Oude labels verwijderen

  Bij het reizen met ruimbagage, wordt er vaak een papieren label aan de koffer bevestigd. Hier staat belangrijke informatie op zoals de eindbestemming en (vlucht)gegevens. Verwijder voordat je je ruimbagage afgeeft alle stickers en labels van voorgaande reizen van je koffer. Ook wanneer je van de plek van bestemming naar huis vliegt is dit erg belangrijk. Zo weet je zeker dat jouw koffer op de juiste bestemming aankomt. 

  Tip: verwijder of verlies nooit het papieren bagagelabel. Zonder dit label is jouw koffer niet te traceren en kun je niet bewijzen dat het daadwerkelijk jouw koffer is.

  Zorg voor herkenbaarheid

  Je ziet het vaak voorbij komen: koffers die zijn volgeplakt met stickers, een opvallende kofferriem of een kofferhoes in een opvallende kleur. Op deze manier vind je binnen no time je koffer terug op de bagageband. Heb je een backpack? Kies dan voor flightback in de meest opvallende kleur die je maar kunt bedenken.

  Delsey Pluggage koffer

  De Delsey Pluggage is de eerste koffer die voorzien is van een GPS tracker (en meer high-tech functionaliteiten). Op deze manier ben je gegarandeerd dat je koffer op de juiste plaats terechtkomt. Via de app is de Pluggage koffer wereldwijd te traceren en hierdoor komt de koffer altijd weer bij de eigenaar terecht. Via de app wordt er een melding afgegeven wanneer de koffer zich beweegt of bij de bagageband is afgeleverd. 

  Digitaal bagagelabel van Tagonce

  Slimme bagagelabels traceren jouw verloren bagage zonder moeite. Het digitale bagagelabel van Tagonce is hiervan het perfecte voorbeeld. Bevestig het label aan je reisbagage, registreer het label met je contactgegevens en de eerlijke vinden kan in contact met je komen bij het scannen van de QR-code.

  Vooruit laten reizen van je koffer

  Het kan: het vooruit laten reizen van je koffer. Enige nadeel is dat je enkele dagen voor vertrek je bagage al moet afgeven en dus ook je belangrijke spullen die je tijdens je reis nodig hebt. Je kan je koffer volgen via een track&trace code. Een groot voordeel daarentegen is dat je de incheckbalie kunt vermijden. Ook scheelt het je enorm veel slepen van je bagage. 

  Adreslabels

  Gebruik adreslabels voor elk bagagestuk. Dagelijks raken er honderden bagagestukken kwijt die anoniem zijn. Zet je contactgegevens op het bagagelabel en bevestig deze aan je bagage. Mocht het voorkomen dat je je koffer kwijtraakt, dan kan de vinder contact met je opnemen. Tip: zet nooit je huisnummer op je kofferlabel. Dit voorkomt weer een inbraakpoging.

  Vermijd (korte) tussenstops

  Vermijd korte tussenstops van 1,5 uur of korter. Dit brengt niet alleen risico mee met de overstap zelf, maar het kan ook een enorme invloed hebben op het kwijtraken van je bagage. Heb je wel een korte tussenstop op de planning? Reis dan alleen met handbagage om ellende te voorkomen.

  Contactgegevens in je koffer

  Het kwijtraken van je koffer is ontzettend vervelend. Mocht het bagage- of kofferlabel niet meer aan de koffer zitten, word je koffer open gemaakt zodat ze kunnen achterhalen of er in de koffer contactgegevens zijn achtergelaten. Doe een kopie van je e-ticket of adresgegevens in je koffer. Mocht het alsnog voorkomen dat je jouw koffer kwijtraakt, kunnen ze in ieder geval wel contact met je opnemen. Leg deze gegevens bovenop alle kleding zodat ze niet de hele koffer overhoop hoeven te halen. 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie